Căștigă peste 2,5 milioane de euro pe an din postările de pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă tânăra și cum a ajuns atât de faimoasă

O jurnalistă a renunțat la job-ul ei pentru a devenit „carfluencer”, iar acum se poate laudă cu câștiguri financiare impresionante. Alex Hirshi era prezentatoare la radio când și-a făcut un cont pe rețelele de socializare, denumit „Supercar Blondie”.

Australianca a decis să se mute din Queensland în Dubai în 2008, pentru a putea discuta și face review-uri despre maxini de lux la un post de radio.

Între timp această a devenit din ce în ce mai cunoscută, iar în prezent are peste 14,3 milioane de urmăritori pe contul de TikTok, iar pentru o singură postare primește peste 70.000 de euro. Potrivit unor calcule făcute, Alex ajunge să câștige aproximativ 2,5 milioane de euro. 

„Supercar Blondie” postează clipuri video și fotografii în care apare alături de mașini de lux, precum cele de la Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce sau Păgâni.

„Am început să împărtășesc experiență mea despre condusul acestor mașini. Cei de la Bentley mi-au dat câteva mașini și am făcut mai multe clipuri. Apoi m-am îndreptat spre nume mai mari, precum Ferrari, McLaren. La vremea respectivă nimeni nu făcea așa ceva”, a declarat Alex pentru Sun Motors.

sursa: www.sport.ro

Captură de hașiș și marijuana la Soroca în valoare de circa 100.000 de lei

Ofițerii Direcției „Nord” a INI, angajații IP Soroca, de comun cu procurorii PCCOCS ai oficiului Nord,   anunță o captură de hașiș și marijuana în valoare de circa 100.000 de lei, urmată de reținerea a trei bănuiți de trafic de droguri din Soroca, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Captura a fost precedată de percheziții cu sprijinul mascaților de la BPDS „Fulger” la mai multe persoane în trei sate ale raionului, precum și în orașul Soroca, au fost ridicați peste 30.000 lei care ar proveni din vânzarea de droguri, cartușe și arme deținute ilegal (pistol pneumatic, arme de vânătoare), ustensile pentru consumul drogurilor, dar și accesorii pentru vânzarea lor.

Cei trei bănuiți, printre care și furnizorul lor de droguri, au vârste de 36, 39 și 46 de ani. Anterior, aceștia și-au ispășit pedepsele cu închisoarea  pentru trafic de droguri, ultimul din ei fiind pus în libertate în anul 2011.

Acum, urmează ca Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) să le formuleze învinuirile și să cerceteze probele pentru determinarea necesității aplicării arestului preventiv în privința acestora, timp în care aceștia beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Accident de groază la Ștefan Vodă: Un bărbat a murit pe loc, iar 5 cetățeni străini au ajuns la spital

Aseară, în jurul orei 23:30, Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R-30, la intersecția cu drumul de acces în satul Cioburciu, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Conform informațiilor preliminare, o Skoda condusă de un bărbat de 29 de ani, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un microbuz de marca Opel, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 de ani.

În urma impactului, șoferul Skodei a decedat pe loc, iar conducătorul din Opel și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 43 și 52 de ani, toți cetățeni străini, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului.

Miș-mașuri la repararea unei porțiuni de drum din Cahul: Tone de pietriș dispărute

Ofițerii Direcției „Sud” a INI, de comun cu procurorii PCCOCS ai oficiului Sud,  anunță investigarea unei scheme prin care la repararea unei porțiuni de drum din Cahul, 770 tone de pietriș care urma să fie folosit, nu s-a regăsit în lucrarea implementată în 2023, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Mai exact, persoane din rândul responsabililor de șantier i-au raportat conducerii societății pe acțiuni „Drumuri Cahul” faptul că o parte din pietrișul prevăzut de proiect în valoare de peste 370.000 lei, de fapt lipsea din structura temeliei drumului care leagă satele Frumușica și Borceag ale raionului Cahul. Cu toate acestea, prin introducerea datelor denaturate în actele de dare în exploatare și actele contabile (inclusiv cumpărarea acelor 770 tone de la agentul economic vizat), în toamna lui 2023 drumul a fost dat în exploatare. 

Schema, însă, a fost deconspirată de oamenii legii, care au descins cu percheziții la sediul din Cahul și la conducerea societății pe acțiuni, precum și la sediul și conducerea companiei care a comercializat pietrișul prevăzut de proiect.

Drept rezultat al perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate acte de evidență contabilă, inscripții de ciornă, extrase de pe suporturi electronice, telefoane mobile și alte obiecte relevante cauzei penale. Investigațiile penale continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Un cărucior și o trotinetă, furate din scara unui bloc din capitală
Articolul anterior
Un băiețel de 7 ani a înotat timp de o oră pentru a-și salva tatăl și surioara, aflați în pericol de înec
Articolul următor