Cătălin Botezatu a vorbit despre copiii săi: “Fiecare face ce-și dorește”

Cătălin Botezatu nu a negat niciodată că are copii, însă a ales să fie discret și să nu dea prea multe detalii despre aceștia.

separator
Designerul de modă a deschis acest subiect, în cadrul emisiunii de la Antena Stars, după ce s-au făcut numeroase speculații.

,,Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor. Am doi, cu mame diferite. N-am ținut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, never say never. N-am schimbat scutece, dar aș schimba. Am în anturajul meu mulți amici cu copii abia născuți și sunt funny, cu două trei bone pe lângă’, a mărturisit Cătălin Botezatu.

,,Fiecare face ce-ți dorește din momentul în care e pe cont propriu. Eu așa am făcut. Îi mulțumesc mamei că a avut grijă de mine, dar de la un moment dat, m-am autoeducat’, a mai spus celebrul designer.

Leonidele, o ploaie spectaculoasă de meteori are loc la noapte. Cum se poate vedea?
Articolul anterior
Guz a lansat o piesă nouă!
Articolul următor
Alte articole interesante