Cea mai fertilă femeie din lume are 44 de copii la 36 de ani şi îi creşte singură

Mariam Nabatanzi, din Uganda, are o boală rară şi a născut 23 de copii până la vârsta de 23 de ani.

separator

 

Mariam Nabatanzi avea deja un număr-record de copii la vârsta de 36 de ani, făcuţi cu acelaşi tată. În prezent, la 39 de ani, Mariam a născut trei perechi de cvadrupleţi, patru perechi de tripleţi şi şase perechi de gemeni.

Din păcate, soţul a părăsit-o în urmă cu trei ani şi acum îi creşte singură. Mariam, din Uganda, s-a măritat la 12 ani cu soţul ei de 40 de ani. Un an mai târziu, avea deja prima pereche de gemeni. Viaţa ei a fost o tragedie, de-oarece a locuit cu bebeluşii în condiţii inumane, înconjurată de câmpurile de cafea. Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfătuită să facă mulţi copii şi să evite anticoncepţionalele. Cu atâtea guri de hrănit, femeia a lucrat în toate dome-niile, pentru a-şi asigura pâinea, fiind coafeză şi chiar decorator.

Mariam adună acum fier vechi, face gin după metode tradiţionale şi vinde medica-mente naturale.

Banii sunt folosiţi pentru hrana familiei ei uriaşe, medicamente, haine şi taxele de şcolarizare, deoarece vrea ca micuţii să aibă o şansă în viaţă. Cel mai mare copil din familie, Ivan Kibuka, a abandonat însă şcoala pentru a-şi întreţine familia.

Viaţa Mariamei a fost foarte grea, deoarece mama a părăsit-o la trei zile de la naştere. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama ei vitregă i-a ucis pe cei cinci fraţi ai Mariamei, punându-le cioburi de sticlă în mâncare. Mariam a supravieţuit deoarece se afla la o rudă.

În prezent, într-o singură zi, femeia are nevoie de 25 kg de făină pentru pâine, iar peştele şi carnea sunt foarte rare pe masă.

Sursa

Nu rata șansa să participi în cel mai popular proiect online de slăbire
Articolul anterior
Placenta bebeluşului nu trebuie consumată, avertizează ginecologii canadieni
Articolul următor