Cea mai fertilă femeie din lume are 44 de copii la 36 de ani şi îi creşte singură

Mariam Nabatanzi, din Uganda, are o boală rară şi a născut 23 de copii până la vârsta de 23 de ani.

separator

 

Mariam Nabatanzi avea deja un număr-record de copii la vârsta de 36 de ani, făcuţi cu acelaşi tată. În prezent, la 39 de ani, Mariam a născut trei perechi de cvadrupleţi, patru perechi de tripleţi şi şase perechi de gemeni.

Din păcate, soţul a părăsit-o în urmă cu trei ani şi acum îi creşte singură. Mariam, din Uganda, s-a măritat la 12 ani cu soţul ei de 40 de ani. Un an mai târziu, avea deja prima pereche de gemeni. Viaţa ei a fost o tragedie, de-oarece a locuit cu bebeluşii în condiţii inumane, înconjurată de câmpurile de cafea. Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfătuită să facă mulţi copii şi să evite anticoncepţionalele. Cu atâtea guri de hrănit, femeia a lucrat în toate dome-niile, pentru a-şi asigura pâinea, fiind coafeză şi chiar decorator.

Mariam adună acum fier vechi, face gin după metode tradiţionale şi vinde medica-mente naturale.

Banii sunt folosiţi pentru hrana familiei ei uriaşe, medicamente, haine şi taxele de şcolarizare, deoarece vrea ca micuţii să aibă o şansă în viaţă. Cel mai mare copil din familie, Ivan Kibuka, a abandonat însă şcoala pentru a-şi întreţine familia.

Viaţa Mariamei a fost foarte grea, deoarece mama a părăsit-o la trei zile de la naştere. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama ei vitregă i-a ucis pe cei cinci fraţi ai Mariamei, punându-le cioburi de sticlă în mâncare. Mariam a supravieţuit deoarece se afla la o rudă.

În prezent, într-o singură zi, femeia are nevoie de 25 kg de făină pentru pâine, iar peştele şi carnea sunt foarte rare pe masă.

Sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante