Cel mai fioros oligarh al lui Putin ar fi demolat cu excavatorul vila de 40 de milioane a fostei soții, după ce a fost părăsit

Cel mai fioros oligarh al lui Putin ar fi demolat cu excavatorul vila de 40 de milioane a fostei soții, după ce a fost părăsit pentru un pilot de curse.

Miliardarul Igor Sechin, 61 de ani, construise o vilă pentru el și pentru soția sa, Olga Rozhkova (35 de ani). După ce Olga l-a părăsit pentru pilotul italian Francesco Provenzano, Sechin a divorțat și apoi a făcut praf imobilul aflat la Moscova, într-o zonă exclusivistă. Proprietatea era cotată la 44,6 milioane de euro.

Oligarhii din jurul lui Vladimir Putin sunt la fel de fioroși ca președintele Rusiei. Tabloidul britanic Daily Mail a dezvăluit în 2018 ce a fost în stare să facă miliardarul rus Igor Sechin, 57 de ani, când s-a văzut părăsit de soția mult mai tânără, Olga Rozhkova, potrivit gsp.ro.

A demolat vila și a redenumit iahturile

După ce a prins-o cu pilotul italian Francesco Provenzano (36 ani), Sechin nu s-a mulțumit doar cu divorțul. Potrivit realizatorilor unui documentar, citați de publicația amintită, într-un acces de furie acesta a luat un escavator și a demolat o bună parte din vila pe care o construise la Moscova pentru el și pentru Olga. 

N-a mai ținut cont nici de valoarea proprietății, aflată într-o zonă de lux a capitalei Rusiei și cotată la 37,5 de milioane de lire sterline, aproximativ 44,6 milioane de euro! 

Sechin nu s-a oprit aici. După divorț, el a schimbat numele a două yahturi botezate în onoarea Olgăi, secretara sa înainte de a o lua de nevastă. Astfel, „Prințesa Olga” se numește acum „Amore Vero”. Iar „Ducesa Olga” a fost rebrenduit „Standard”. 

Sechin, fost adjunct al lui Putin, conduce gigantul energetic Rosneft. Acolo câștigă nu mai puțin de 17 milioane de lire sterline anual, adică 20,2 milioane de euro! Amândoi au făcut parte, în tinerețe, din structurile KGB.

Lukașenko spune că Ucraina se pregătea să atace Belarusul în ziua invaziei rusești
Articolul anterior
Povestea medicului obstetrician din Kiev, care asistă într-un buncăr nașterea bebelușilor
Articolul următor