Cele mai bogate sportive din lume. Află cât câștigă pe an!

Frumoase, renumite și foarte bogate – așa pot fi clasificate sportivele feminine care au cucerit nu doar sute de medalii, dar și milioane în conturile bancare. Pe lângă acestea, mai sunt și necăsătorite.

separator

Vezi mai jos cinci sportive care nu doar arată foarte bine, dar sunt catalagate ca fiind cele mai bogate din lume.

Locul 5

Kim Young-A – are 22 de ani, este necăsătorită și pe an câștigă aproximativ 10 milioane de dolari.

Este o patinatoare din Coreea de Sud și a început să se ocupe cu acest sport de la vârsta de 7 ani. La 21 de ani avea în palmares toate titlurile posibile care sunt oferite în acest tip de sport.

1 2 3

Locul 4

Serena Williams. Are 31 de ani, necăsătorită și cu un venit de peste 10,5 milioane de dolari pe an.

Serena deține titlul de “regina tenisului de câmp” și câștigă atât de mult datorită sutelor de contracte publicitare și primelor poziții ocupate pe la marile turniruri de tenis.

1 2 3

Locul 3

Venus Williams, 32 de ani și este necăsătorită. Celebra tenisistă are o avere estimată la 11, 5 milioane de dolari pe an.

Sora lui SerenaWilliams,Venus este unica tenisistă care a obținut de trei ori consecutiv primul loc la turneul de tenis Wimbledon.

1 2 3

Locul 2

Karolin Voznyatski, 22 de ani, necăsătorită și cu un venit de 12,5 milioane de dolari pe an.

Banii în contul ei vin datorită primelor poziții ocupate în turniruri și contractelor publicitare.

1 2 3

Locul 1

Maria Sharapova, 25 de ani, necăsătorită și cu un venit de  25 milioane de dolari pe an.

Desigur că pe prima poziție nu putea să lipsescă celebra tenisistă Maria Sharapova din Rusia, care este considerată cea mai bogată și cunoscută sportivă din lume.

1 2 3

VIDEO! Piesa lui Carla’s Dreams „Sub pielea mea” a căpătat o nuanță deosebită, în interpretarea unui cor militar din Rusia

Piesa lui Carla’s Dreams „Sub pielea mea” a căpătat o nuanță cu totul deosebită, în interpretarea unui cor militar din Sankt-Petersburg, Rusia, scrie UNIMEDIA.

Tânărul din imaginile postate pe TikTok cântă în limba română și pare să se descurce de minune cu versurile.

„Acest tânăr poate reinterpreta orice piesă”, se menționează pe pagina de TikTok a Corului Armatei Ruse.

Internauții i-au apreciat talentul la maxim.

Deși înregistrarea este din 2020, aceasta s-a viralizat acum pe rețele.

Maia Sandu a participat la ceremonia depunerii Jurământului absolvenților de la medicină

Maia Sandu a participat la ceremonia depunerii Jurământului medicului și farmacistului de către absolvenţii USMF.

”Azi le-am mulțumit celor 1025 de absolvenți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie pentru că au ales această carieră responsabilă și i-am felicitat pentru perseverență și disciplină de învățare.

Dragi viitori doctori, ați depus jurământul medicului și farmacistului – un angajament sacru și onest de a salva vieți și de a ajuta oamenii să fie sănătoși. Veți avea provocări, veți avea nopți nedormite, dar veți avea cea mai înaltă satisfacție – o viață în slujba altor vieți.

Îmi exprim recunoștința pentru profesionalismul și dăruirea tuturor medicilor din Moldova și mizez pe implicarea și energia tinerilor specialiști, pe care îi îndemn să aleagă să lucreze în beneficiul oamenilor acasă, în Republica Moldova. Doar anul trecut, salariile tuturor medicilor, asistenților medicali și infirmierelor au crescut în medie cu 15%. În ultimii trei ani, Guvernul a investit circa 2,4 miliarde de lei pentru renovarea spitalelor din țară. Iar tinerii medici care lucrează în regiunile rurale primesc, la angajare, o indemnizație de 120 de mii de lei într-o singură tranșă. Știm că mai rămân multe de făcut pentru sistemul de sănătate, dar pas cu pas vom reuși să parcurgem drumul ambițios pe care am pornit împreună.”, scrie președintele într-o postare.

Telenovelă politică în România: un primar și-a ”zdrobit” nevasta la alegerile locale

Locuitorii comunei Gogoşu, judeţul Mehedinţi, au fost martorii unor alegeri locale neobișnuite, în care pentru funcția de primar s-au confruntat actualul edil, Jean Rogoveanu, și fosta sa soție, Ileana-Codruța Rogoveanu, aflați în plin proces de divorț pe parcursul campaniei electorale.

Învingător a fost Jean Rogoveanu (PSD), care și-a menținut funcția cu 71,4% din voturi, adică 859 de voturi. Pe locul al doilea s-a clasat fosta sa soție, Ileana-Codruța Rogoveanu (PNL), cu 27,93% din voturi, reprezentând 336 de alegători. Un al treilea candidat, Gheorghe Haneş (PMP), a obținut 8 voturi (0,67%).La alegerile locale din comuna Gogoşu au fost înscriși 3.272 de alegători pe listele electorale permanente, dintre care 1.822 s-au prezentat la urne.

Primarul Jean Rogoveanu a declarat pentru presa locală că fosta sa soție și-a depus candidatura din răzbunare. Cei doi s-au căsătorit în 2009, iar divorțul a fost pronunțat în luna mai a acestui an.

Jean Rogoveanu a fost implicat anterior într-un scandal după ce a achiziționat, din fonduri publice, trei telefoane mobile în valoare de 6.000 de euro, aparatele fiind folosite de el, viceprimar și o angajată a Primăriei Gogoşu.

sursa

Rochii de seară maxi pentru 2013! (40 foto)
Articolul anterior
Uleiul de argan -un produs miraculos pentru hidratarea tenului!
Articolul următor