Cele mai bogate sportive din lume. Află cât câștigă pe an!

Frumoase, renumite și foarte bogate – așa pot fi clasificate sportivele feminine care au cucerit nu doar sute de medalii, dar și milioane în conturile bancare. Pe lângă acestea, mai sunt și necăsătorite.

separator

Vezi mai jos cinci sportive care nu doar arată foarte bine, dar sunt catalagate ca fiind cele mai bogate din lume.

Locul 5

Kim Young-A – are 22 de ani, este necăsătorită și pe an câștigă aproximativ 10 milioane de dolari.

Este o patinatoare din Coreea de Sud și a început să se ocupe cu acest sport de la vârsta de 7 ani. La 21 de ani avea în palmares toate titlurile posibile care sunt oferite în acest tip de sport.

1 2 3

Locul 4

Serena Williams. Are 31 de ani, necăsătorită și cu un venit de peste 10,5 milioane de dolari pe an.

Serena deține titlul de “regina tenisului de câmp” și câștigă atât de mult datorită sutelor de contracte publicitare și primelor poziții ocupate pe la marile turniruri de tenis.

1 2 3

Locul 3

Venus Williams, 32 de ani și este necăsătorită. Celebra tenisistă are o avere estimată la 11, 5 milioane de dolari pe an.

Sora lui SerenaWilliams,Venus este unica tenisistă care a obținut de trei ori consecutiv primul loc la turneul de tenis Wimbledon.

1 2 3

Locul 2

Karolin Voznyatski, 22 de ani, necăsătorită și cu un venit de 12,5 milioane de dolari pe an.

Banii în contul ei vin datorită primelor poziții ocupate în turniruri și contractelor publicitare.

1 2 3

Locul 1

Maria Sharapova, 25 de ani, necăsătorită și cu un venit de  25 milioane de dolari pe an.

Desigur că pe prima poziție nu putea să lipsescă celebra tenisistă Maria Sharapova din Rusia, care este considerată cea mai bogată și cunoscută sportivă din lume.

1 2 3

Clipe de coșmar pentru o femeie din Ialoveni care ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Iubitul ei a alertat poliția

O femeie de 36 de ani, dintr-o localitate din Ialoveni, ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Concubinul acesteia a alertat poliția. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă al Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Didenco Mariana, scrie unimedia.info.

foto simbol

„La 21 aprilie curent, poliția din Ialoveni a fost sesizată de către un bărbat, precum că concubina sa de 36 ani, ar fi fost violată de mai mulți bărbați.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar victima a fost îndreptată pentru efectuarea expertizei medico-legale”, a declarat ofițera de presă al Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Didenco Mariana.

Polițiștii pe urmele unui Tiktoker moldovean care și-a dotat Mercedesul cu girofar, cerând participanților la trafic să i se cedeze trecerea

Un TikToker începător s-a lăudat cu o achiziție pentru maşina sa, iar scurtul videoclip a devenit cel mai vizionat de pe canalul său. Acesta şi-a cumpărat şi instalat pe un Mercedes-Benz GLS, stilizat sub forma unui GLS 63 AMG, un girofar în toată regula, scrie www.autoblog.md.

Se pare că i-a fost livrat într-o cutie şi mai dispune de o staţie radio, semn că are şi un difuzor integrat, prin care ar putea cere participanților la trafic să i se cedeze trecerea, asta dacă va avea curajul să iasă cu girofarul pe drumurile publice, dacă nu cumva a încercat deja.

Oamenii legii s-au sesizat în urma apariției acestor imagini, iar șoferul urmează să fie identificat și tras la răspundere.

ULTIMA ORĂ! Ilan Șor ar putea să rămână fără fotoliul de deputat

Parlamentul va examina proiectul de hotărâre prin care se constată încetarea de drept a calității de deputat în Parlament a lui Ilan Șor. La ședința de astăzi, membrii Comisiei juridice, numiri și imunități au aprobat raportul pentru această inițiativă legislativă, scrie unimedia.info.

„Proiectul de hotărâre a fost elaborat urmare a deciziei Curții de Apel prin care Ilan Șor a fost recunoscut vinovat în săvârșirea infracțiunilor prevăzute în art. 190 alin. (5) și art. 243 alin. (3) lit. b) din Codul penal”, se arată într-un comunicat emis de Parlament.

Totodată, proiectul de hotărâre prevede că un mandat de deputat în Parlament, care aparține Partidului Politic „Șor”, ar putea fi declarat vacant.

Ilan Șor a fost condamnat de Curtea de Apel la 15 ani de închisoare, în dosarul ”Frauda Bancară”. 

Averea lui Ilan Șor va fi confiscată. Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu o reacție menționând că, „doar așa justiția își poate căpăta legitimitatea, prin decizii legale care pedepsesc hoții și fac dreptate”.

Reacția lui Ilan Șor după condamnare: „Nu am de gând să mă conformez, iar această decizie va fi anulată exact a doua zi după schimbarea actualului regim de către o instanță echidistantă și corectă”, a declarat Ilan Șor. Totodată, acesta a menționat că „pentru hotărârea de astăzi, acești trei judecători vor ajunge după gratii foarte și foarte curând”.

Rochii de seară maxi pentru 2013! (40 foto)
Articolul anterior
Uleiul de argan -un produs miraculos pentru hidratarea tenului!
Articolul următor