Uleiul de argan -un produs miraculos pentru hidratarea tenului!

După iarna grea, tenul tău cu siguranţă a avut de suferit, devenind deshidratat şi lipsit de strălucire! Respectiv, cea mai bună soluţie este să începi să-ţi hidratezi pielea cu miraculosul ulei de argan! Are puteri emoliente, regeneratoare, cicatrizante şi un bun efect antiîmbătrânire.

argan-tree-crop

ULEI-DE-ARGAN-57-Lei1De foarte multă vreme, femeile din Maroc îşi aplică pe piele şi păr un ulei extras din fructele copacului numit “argan”. Apărut şi la noi nu de foarte mult timp, acest ulei posedă calităţi extraordinare atât pentru pentru sănătatea organismului, cât şi pentru frumuseţe. Deţine proprietăţi estetice excepţionale: antirid, masaj, tratamentul unghiilor şi al părului.

Beneficiile lichidului de aur:

  • estompează ridurile;
  • elixirul-frumusetii-uleiul-de-arganprevine îmbătrânirea pielii;
  • stimulează regenerarea celulelor pielii;
  • reduce cicatricile;
  • oferă elasticitate pielii;
  • previne vergeturile;
  • are proprietăţi tonice;
  • este o sursă directă de substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea firelor de păr;
  • întăreşte unghiile casante.

Vezi cum se foloseşte uleiul de argan în frumuseţe

Pentru ten

Uleiul de argan este un produs minune datorită combinaţiei rare dintre o mare concentraţie de vitamina E, precursori ai vitaminei A şi acizi graşi nesaturaţi. Este folosit şi pentru îngrijirea tuturor tipurile de ten pe timp de noapte, deoarece uleiul de argan regenerează pielea în timpul somnului şi luptă împotriva îmbătrânirii cutanate. Se masează bine pe ten, în zonele unde se formează riduri, până la absorbţie, se pot turna câteva picături şi în crema de noapte. Ideal în masarea pielii, uleiul de argan înmoaie ţesuturile epidermei şi le hidratează. Astfel, tenul îşi recapătă elasticitatea, fineţea şi strălucirea.

ulei-de-argan-600x618Pentru păr

Nu este un remediu mai bun decât uleiul de argan pentru revigorarea părului fragil. Uleiul de argan hrăneşte şi revitalizează pielea capului, oferă strălucire părului, făcându-l moale şi mătăsos, întăreşte firul, şi este folosit ca remediu împotriva mătreţei sau căderii părului. Aplicat pe păr, redă naturaleţea acestuia, devenind mai uşor de coafat… Aplică o cantitate mică pe toată lungimea părului  cu 20 de minute înainte de spălare.

Still life of argan fruit and oilPentru unghii

Pentru a întări unghiile, în special, dacă ai unghii casante, remediul cel mai bun este uleiul de argan. Amestecat cu suc de lămâie, uleiul de argan ajută la fortifierea acestora şi la protejarea lor pentru o perioadă mai lungă de timp. Pentru mâinile uscate, unghii moi sau casante, înmoaie mâinile pentru 15 minute o dată sau de mai multe ori pe săptămână, într-un amestec format din ulei de argan şi suc de lămâie în părţi egale.

Precauţii

Nu utilizaţi ulei de argan pe răni sau pe pielea foarte iritată.

Ai grijă de frumuseţea ta!

Dina Medica
or. Chișinău, Moldova
Adresa: Str. Grenoble 149 A
Tel: (22) 721837, 069 107364
Mail: dinamed@dinamed.moldline.net

Cele mai bogate sportive din lume. Află cât câștigă pe an!
Articolul anterior
Rochii de mireasă stil grecesc: hitul anului 2013!
Articolul următor
Alte articole interesante