Cele mai sexy apariţii pe covorul roşu la “Teen Choice Awards”. GALERIE FOTO

În seara de duminică, 22 iulie, postul american de televiziune Fox a transmis ceremonia “Teen Choice Awards 2012”. Vedetele s-au întrecut în afişarea celor mai noi ţinute, iar culorile de vară, vibrante au fost printre preferatele acestora.

separator

 

Iată cele mai sexy apariţii de pe covorul roşu

1.

Selena Gomez

Iubita lui Justin Biebera purtat o rochie roz, scurtă, de tipul „Barbie girl”, pe care a accesorizat-o cu nişte sandale crem, marca Herve Leger.

2. Demi Lovato

Demi Lovato, care a fost una din gazdele evenimentului, a purtat o rochie non-conformistă, cu ţinte şi pene, marca Falguni & Shane Peacock. În completarea ţinutei a venit o pereche de pantofi negri Loboutin.

3. Taylor Swift

Cântăreaţa country a mizat pe simplitate şi a ales o rochie simpla albă, cu spatele dezgolit. Un plus de eleganţă a fost oferit de accesoriile purtate- încălţări Prada, bijuterii marca Lorraine Scwartz şi un clutch Edie Parker.

4. Zooey Deschanel

Protagonista din „New Girl” a purtat o rochie Monique Lhuillier, care i-a evidentiat foarte bine talia.

5.

Kristen Stewart

Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Kristen Stewarta ieşit în evidenţă. A mizat pe sex-appeal şi a îmbrăcat o pereche de pantaloni de piele, pe care i-a asortat cu un blazer cu imprimeuri florale.

 

Sursa: http://www.vedeta.ro/

 

Cei care consumă des produse fast-food riscă mai mult să fie depresivi
Articolul anterior
Inedit: Trei obeze care s-au transformat în fotomodele
Articolul următor
Alte articole interesante