Cine este bărbatul pe care Edith Gonzalez l-a iubit și care i-a fost alături până în ultima clipă

În urmă cu trei ani, îndrăgita actriţă Edith Gonzales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin şi că a fost supusă unor intervenţii chirurgicale ample. În tot acest timp, soţul ei, producătorul mexican, Lorenzo Lazo i-a fost alături în lupta cumplită împotriva cancerului şi a ajutat-o să treacă peste momentele dificile.

separator
Lorenzo Lazo are o relaţie apropiată cu fiica actriţei Edith.

Edith și Lorenzo s-au cunoscut în 2004, însă au început o relație la sfârșitul anului 2009. S-au căsătorit pe 24 septembrie 2010 și formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul mexican.

Deşi n-au niciun copil împreună, micuţa Constanza, fiica actriţei l-a văzut întotdeauna pe soţul mamei sale drept un tată. Pe conturile de socializare ale actriţei sunt postate mai multe fotografii cu Edith şi soţul ei, semn că mariajul lor era unul solid şi fericit, scrie unica.ro. Soțul actriței nu înceta să își arate dragostea pentru consoarta sa. Astăzi, pe pagina de Instagram al lui Lorenzo Lazo a apărut acest mesaj, care însoțește poza cu actrița și fiica ei, de 15 ani, iar fanii o plâng îndelung:

,,Edith González 13 junio 2019”.

Amintim că Edith Gonzalez s-a stins din viață astăzi, după o luptă aprigă cu cancerul de col uterin.

Un bărbat din Chișinău a dispărut fără veste. Familia cere ajutor!
Articolul anterior
Video. Podeaua de sticlă al unui zgârie-nori din Chicago a crăpat la etajul 103, sub picioarele unor turiști
Articolul următor
Alte articole interesante