Cleopatra Stratan și Edward Sanda: ,,Amândoi vrem o fetiță”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o intensă poveste de dragoste, iar cei doi abia așteaptă să își unească destinele anul acesta. Artistul și-a cerut deja iubita în căsătorie toamna trecută, iar cei doi au ales deja destinația pentru luna de miere.

Artistul a povestit că el și Cleopatra Stratan au pregătit cununia și vor semna actele într-un cadru restrâns, alături de familie. Locația aleasă de cei doi este superbă și se află chiar în România. „Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

Cât despre luna de miere, cei doi au ales o locație exotică, de vis, preferată de multe vedete în ultima vreme. „Dacă ar fi să se poată circula, noi am vrea să facem luna de miere în Maldive.”, a adăugat artistul.

Pe canapeaua emisiunii ,,La Măruță” cei doi artiști au dezvăluit mai multe detalii picante, inclusiv faptul că ambii își doresc o familie, dar și o fetiță.

,,Туз буби”, versiunea în limba rusă a videoclipului ,,Sugar” a fost lansată
Articolul anterior
Cunoscutul antrenor de box Veaceslav Simac s-a stins din cauza complicațiilor Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante