Copii care merită să trăiască ne solicită ajutorul

O organizaţie de caritate din ţară solicită ajutorul oamenilor cu inimă mare pentru a salva viaţa unor micuţi care merită să trăiască. Apropiaţii sunt disperaţi.

Lunar sunt sute de copii ce îşi asteaptă disperat şansa la viaţă… Zilnic, o mama, un tata, un tânăr se roagă să găsească putere pentru a trăi… Zeci  de copii, mamele, taţii ne roaga să le fim şansa la viaţă, pentru că speranţa lor o mai gasesc în OAMEN, susţin cei din echipa caritate.md.

„Astăzi este despre ei, copiii care ne zambesc şi prin durere, copiii care nu merita sa fie lasati singuri şi astazi este despre ce ar fi daca noi oamenii nu am cuprinde aceasta durere? De multe ori am vorbit despre straşnicul din inimele mamelor, traşnicul din durerea copiilor… Şi de multe ori ne-am întrebat, oare ce ar fi daca nu noi oamenii am alege sa le fim salvarea? Astazi ne dorim sa priviti din nou zambetele lor, vrem sa priviti dorinta lor arzatoare de viata, vrem sa priviti pasii lor increzuti si rezistenti la o viata fara cancer, fara boala… şi va rugam din suflet sa ne gandim ca alegerea noastra,  poate deveni, pret de o secunda, salvarea altor oameni.”

Fiecare poate fi eroul lunar cu doar 30 lei lunar pentru o viaţă ce atârnă de un fir subţire de aţă. Aici vă puteţi abona şi deveni şansa lor la viaţă, oferind doar 2$ lunar : https://www.caritate.md/donatie-lunara-prin-paypal.html

YouTube Video
YouTube Video

Video! La un pas de nenorocire. Momentul în care un tânăr pe trotinetă cade în spatele unei maşini
Articolul anterior
Gazprom anunță scumpirea gazelor pe care le exportă în Europa
Articolul următor