Copilul de 8 ani dat dispărut, a fost găsit după șase zile

Deznodământ tragic în cazul copilului dispărut din Pecineaga, județul Constanța. Copilul a ieșit la joacă cu rolele și nu s-a mai întors acasă, iar timp de 6 zile sute de militari l-au căutat peste tot.

separator
A doua zi au fost găsite abandonate pe câmp, rolele pe care le avea în picioare, pe un drum ce ducea către mai multe bazine pline cu apă cu dejecții. Polițiștii au adiat martori și au verificat mașinile care au trecut prin zonă, surprinse de camerele de luat vederi, dar nu au găsit nici o urmă a copilului dispărut.

Camerele de supraveghere montate pe câmpul unde au fost găsite rolele copilului, arătau umbra unui corp care ar fi dispărut într-unul dintre bazinele cu dejecții de la marginea localității în care s-au desfășurat căutările în ultimele zile.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Pe corpul lui n-au fost observate leziuni sau alte urme de violențe.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au finalizat, joi, 7 noiembrie, golirea bazinelor din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas. Trupul micuțului a fost găsit în această dimineață în primul bazin, de scafandrii voluntari care au sărit în ajutorul ISU, pentru că pompierii nu aveau costume de protecție necesare.

Copilul a dispărut sâmbătă și a fost căutat timp de șase zile. „Vă confirm faptul că a fost găsit un trup neînsuflețit, în primul bazin. Urmează procedura de identificare”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Dacă, în urma necropsiei, se va stabili că băiețelul a murit înecat, cel mai probabil pe numele proprietarului fermei, care are în grijă și bazinele respective, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă, au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul anchetatorilor. Anul trecut, același individ fusese amendat de Primărie pentru că nu a pus panouri și nu a îngrădit zona bazinelor.

Un elev de 7 ani, lovit în drum spre casă. Momentul când își vede mama
Articolul anterior
Un copil de 2 ani a căzut în gol de la etajul unui bloc din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante