Coronavirus. Momentul în care o familie de chinezi este plasată cu forța în carantină

În plină epidemie de pneumonie cauzată de noul tip de coronavirus, mulți chinezi refuză internarea sau să fie plasați în carantină. O familie din Wuhan a fost luată cu forța și dusă la izolare, scrie digi24.ro.

separator
Localnicii care nu cooperează cu autoritățile spun că în centrele de carantină nu beneficiază de asistență medicală, medicamente și nici de hrană suficientă. Iar cazuri disperate, cum e al unui bărbat ce a trecut înot un râu pentru a ieși dintr-o localitate aflată în carantină totală, sunt tot mai dese.

Măsuri radicale au fost luate de autorităţile din Wuhan în încercarea disperată de a stopa răspândirea coronavirusului. Potrivit BusinessInsider, autorităţile din Wuhan au solicitat ca fiecare cetăţean să raporteze zilnic nivelul temperaturii corporale. În cazul în care este peste limita normală, o echipă de medici va interveni pentru a face analize persoanei respective.

În situaţia în care cetăţenii se vor opune sau nu vor coopera cu medicii, va interveni poliţia. Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, are 11 milioane de locuitori. Video!

Medicii i-au transplantat unui pantofar degetul mare de la picior, la mână
Articolul anterior
Doi moldoveni au lansat o animație amuzantă despre Vladimir Putin. Filmulețul face senzație peste Prut
Articolul următor
Alte articole interesante