Coronavirus. Planul autorităților, dat peste cap. Petrecerile s-au mutat din cluburi în vile private de lux

Petrecerile bogaților s-au mutat din cluburile de fițe în vile de lux. Asta, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Peste Prut,organizatorii s-au orientat repede: show-urile au loc acum în case private, acolo unde, în spatele gardurilor înalte, nimeni nu poate vedea ce se întâmplă. Principalul ,,avantaj” este că poliția nu poate interveni în locațiile private, relatează Realitatea.net.

separator

Petreceri organizate în vile de lux situate în nordul Bucureștiului, acolo unde – pe mii de metri pătrați, uneori – sunt desfășurate aceste evenimente.

La aceste petreceri participă, de obicei, zeci sau poate chiar și sute de persoane, fără să țină cont de măsurile de protecție sanitară.

Aceste locații sunt alese special, având în vedere că polițiștii nu pot intra în aceste locații private, deținute de cele mai multe ori de persoane fizice. Pentru a putea intra aici, oamenii legii au nevoie de un mandat.

În aceste vremuri în care sunt foarte multe restricții, vedetele, dar și persoanele cu foarte mulți bani aleg aceste locații exclusiviste pentru a-și desfășura petrecerile, iar un exemplu în acest sens este și cel al traficantului de droguri prins zilele trecute de autorități.

Acesta livra în această perioadă cantități foarte mari de stupefiante chiar la astfel de locații. În urma perchezițiilor au fost descoperite mai bine de 17 kg de canabis, o jumătate de kilogram de cocaină pură, dar și 4000 de comprimate ectasy, pregătite pentru a fi comercializate în mare parte și de către clienții fideli care participau la aceste petreceri.

Alertă alimentară: oamenii sunt rugați să nu consume acest aliment. Să îl distrugă sau să îl returneze la magazin
Articolul anterior
Jude Law, surprins la plimbare cu cel de-al șaselea copil al său
Articolul următor
Alte articole interesante