Cristina Croitoru surprinsa de prieteni! (VIDEO)

Prinsă în febra pregătirilor pentru lansarea videoclipului ”Împreună”, în care apare alături de Samir Loghin, Cristina Croitoru nici nu a observat că prietenii au pus la cale o surpriza pentru ea. Totul a început la ora 12 noaptea, când la ușa Cristinei a bătut prietenele ei, printre care desigur și Karizma. Au început sărbătoarea cu o sticlă de șampanie, iar dimineața Karizma și alți prieteni din showbizz au surprins-o la o emisiune matinală. Și pentru că sunt majoritatea oameni de creație, au improvizat cât ai clipi și un video special pentru omagiată.

separator
Cristina Croitoru surprinsa de prieteni! (VIDEO)

”Mulțumesc scumpii mei, Olga Fesenco, Igor Sârbu, Cristy Rouge că nu v-a fost lene să vă treziți atât de dimineață să-mi faceți o surpriză chiar neașteptată, apoi să mă surprindeți cu un video la care mă uit a nuștiu câta oara cu mare plăcere! Mulțumesc mult tuturor pentru felicitări și cuvintele frumoase! Va iubesc!!!”, a scris interpreta pe pagina sa de facebook.

1012616_556992444347738_8595542_nCa un raspuns la emoțiile pozitive din partea prietenilor, Cristina va da o petrecere în aer libe, doar că la sfârșit de săptămână. Astăzi interpreta este acasă, sărbătorind alături de familie și oricine vrea să o felicite.

”Pentru că este început de săptămână, am decis să invit prietenii mei la un picnic, la sfârșit de săptămână. Mai ales că atunci voi mai avea un prilej de a sărbători – clipul nou-nouț, care va apărea într-o zi, maxim două”, a spus Cristina pentru unica.md

1003853_570569969656652_358691039_n

Colegii de scenă, dar și prietenii au felicitat-o fiecare cum a știut mai bine. Iată ce a ieșit din această inițiativă!

Natalia Bodiu

Înălțimea femeii influențează riscul de cancer al acesteia!
Articolul anterior
Mâncăruri pe care sa NU le comanzi la prima întâlnire
Articolul următor
Alte articole interesante