Cum a reușit un bărbat să găsească femeia perfectă cu ajutorul inteligenței artificiale

Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că a reușit să își găsească partenera ideală cu ajutorul inteligenței artificiale. Acesta a trecut datele profilelor a 5.239 fete printr-un program generat de AI și apoi a ieșit la întâlnire cu cele mai bune poritriviri până și-a găsit viitoarea mireasă, scrie unica.ro.

Alexander Zhadan a făcut furori pentru prima dată pe RuNet – comunitatea online de limbă rusă – în urmă cu un an, când a povestit pe Twitter că a scris o teză academică folosind ChatGPT, în doar 23 de ore. În urmă cu câteva zile, tânărul profesionist rus în IT a făcut din nou senzație, de data aceasta pentru că a folosit același instrument AI pentru a filtra prin mii de profiluri de întâlniri online și s-a bazat pe sfaturile acestuia pentru a-și găsi partenera ideală.

Un bărbat și-a găsit partenera ideală cu ajutorul inteligenței artificiale Povestea lui Zhadan, spusă inițial printr-o serie de postări pe X/Twitter, a stârnit o dezbatere aprinsă cu privire la moralitatea folosirii instrumentelor AI pentru a găsi dragostea online. Deși tânărul de 23 de ani admite că povestea lui ar putea schimba modul în care văd ceilalți întâlnirile online, el recunoaște că ChatGPT are limitările sale și a fost nevoit să se implice personal în a lua legătura cu fetele cu care a ieșit la întâlnire.

Povestea lui Zhadan, spusă inițial printr-o serie de postări pe X/Twitter, a stârnit o dezbatere aprinsă cu privire la moralitatea folosirii instrumentelor AI pentru a găsi dragostea online. Deși tânărul de 23 de ani admite că povestea lui ar putea schimba modul în care văd ceilalți întâlnirile online, el recunoaște că ChatGPT are limitările sale și a fost nevoit să se implice personal în a lua legătura cu fetele cu care a ieșit la întâlnire.

Alexander Zhadan a început prin a trece profilurile a 5.239 femei pe ChatGPT pentru a le elimina pe cele cu care a simțit că nu ar putea avea o legătură, pe baza mai multor filtre, cum ar fi să aibă mai puțin de două fotografii de profil, referințe de astrologie, referințe religioase, declarații pro-război, precum și fotografii exagerat de „revelatoare”.

El a simțit că aceasta era o parte importantă a procesului atât pentru el, cât și pentru fete, deoarece acestea nu au pierdut timpul interacționând.

Apoi a venit partea grea – antrenarea ChatGPT pentru a comunica cu potențialele partenere. Într-un interviu acordat Settlers Media, Alexander a spus că i-au luat aproximativ 120 de ore de muncă pentru a aduce instrumentul de inteligență artificială la un nivel de care a fost mulțumit.

Aplicația a dat și erori Pentru a face acest lucru, el a introdus conversațiile sale anterioare cu fetele, a configurat validarea răspunsului și a monitorizat instrumentul cât mai mult posibil. Totuși, spune el, experiența nu a fost perfectă. O dată, ChatGPT a stabilit o întâlnire cu o fată fără să-l anunțe, ceea ce a făcut ca fata să fie nevoită să-l aștepte peste o oră și jumătate (ceea ce încă regretă profund), în timp ce altă dată programul de inteligență artificială a programat o întâlnire în Parcul Bitsa din Moscova, o pădure din Moscova unde un criminal în serie infam și-a aruncat cadavrele victimelor în anii 2000.

Una peste alta, ChatGPT l-a ajutat pe Zhadan să meargă la 12 întâlniri cu cele mai bune potriviri pe care le-a putut găsi, inclusiv una cu Katerina, viitoarea sa soție. Instrumentul AI a fost foarte implicat și în procesul întâlnirilor, sfătuindu-l pe tânărul de 23 de ani să vorbească despre copilărie, părinți, obiective și valori în timpul întâlnirilor, pentru a evalua cel mai bine cât de potrivit este fiecare candidat pentru o relație pe termen lung.

Bărbatul chiar s-a consultat cu ChatGPT despre cererea în căsătorie, iar sugestiile acestuia i-au adus un mare „DA” din partea Katerinei. Alexander a clarificat că a jucat un rol în procesul de selecție, deoarece a analizat fiecare interacțiune pe care a avut-o cu fetele cu care s-a întâlnit și a transmis experiența sa GhatGPT pentru o evaluare obiectivă.

„Nu trebuie să uităm de interacțiunea emoțională”, a spus Zhadan. „Am fost la întâlniri, eram deja implicat și eu – am evaluat dacă fata mi se potrivește sau nu. Pe baza rezultatelor datei, am făcut o recenzie (ce mi-a plăcut, ce nu) și am adăugat-o în baza de date. Apoi a luat decizia dacă va continua să comunice sau nu”, a explicat tânărul rus. Alexander Zhadan simte că inteligența artificială l-a ajutat să economisească timp și bani.

Accident tragic la Cimișlia! Un șofer de 24 de ani a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu mașina

O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:00, la intrarea în satul Mihailovca, din raionul Cimișlia, sscrie PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca Dacia, la volanul căruia se afla un șofer originar din localitatea Baimaclia, din raionul Căușeni, carea avea în calitate de pasageră o femeie de 32 de ani, originară din localitatea Valea Hîrtopului, din același raion.Din motive încă nestabilite de anchetă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Automobilul Dacia era condus de un tânăr de 24 de ani, care în urma accidentului a decedat pe loc.

Acesta se deplasa cu viteză excesivă, iar când a ajuns într-o curbă periculoasă, nu a ținut cont de vizibilitatea redusă pe timp de noapte și traseu umed, astfel a pierdut controlul asupra volanului, iar  ca rezultat mașina a derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț de pe acosstament, după carea fost proiectată înapoi pe carosabil unde și s-a răsturnat”, susține Poliția.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Din 1 ianuarie, în România cresc alocațiile de stat: Câți bani urmează să primească copiii moldoveni care dețin cetățenie română

Alocațiile de stat pentru copii urmează să crească de la 1 ianuarie 2025 cu 10,4%, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Astfel, copiii cu vârsta peste doi ani urmează să primească 323 de lei pe lună, față de 292 de lei, suma pe care au primit-o până la sfârșitul anului 2024. Alocațiile de stat pentru copii au crescut ultima dată în ianuarie 2024, cu 13,8%, scrie digi24.ro.

Cum vor fi majorate alocațiile copiilor din România în anul 2025

Începând din luna ianuarie 2025, alocațiile de stat vor fi majorate astfel:

Pentru copiii care au peste doi ani, de la 292 de lei la 323 de lei/lună.

Pentru copiii sub doi ani sau copiii cu dizabilități, de la 719 lei la 794 lei/lună.

„Cei 3,6 milioane de copii, precum și tinerii care frecventează liceele și școlile profesionale vor primi alocații de stat majorate. Fondurile necesare provin din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, iar plățile sunt gestionate de Agenția Națională de Plăți și Inspecție Socială”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale. Alocația pentru copii este o sumă de bani oferită de stat, care este distribuită părinților sau tutorilor copiilor, adolescenților și, în unele cazuri, adulților tineri. În România, alocația de stat pentru copii are caracter universal și constă într-o sumă de bani, acordată tuturor copiilor în vârstă de până la 18 ani, care au reședința legală în România, precum și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora.

Trei cazuri de mituire la intrarea în țară

În această săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul punctelor de trecere „Sculeni-Sculeni” și „Cahul-Oancea” au demonstrat dedicarea față de integritatea și respectarea legii, contracarând trei tentative de corupere activă, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

24 decembrie 2024: un cetățean cu dublă cetățenie (ROU/MD) a încercat să ofere 50 RON pentru a evita aplicarea ștampilei de intrare în Republica Moldova.

26 decembrie 2024: un cetățean ucrainean a oferit 20 USD, încercând să evite prezentarea documentelor necesare pentru transportul pasagerilor.

27 decembrie 2024: un cetățean român cu document de identitate expirat a oferit 50 EUR pentru facilitarea trecerii frontierei.

Toate cazurile au fost raportate, iar cercetările sunt în desfășurare. Poliția de Frontieră rămâne fermă în aplicarea principiului „Toleranță Zero la Corupție”.

Evitați orice tentativă de mituire. Orice încercare de a influența ilegal deciziile autorităților se sancționează conform legii.

Dacă observați nereguli sau acte de corupție, vă încurajăm să le raportați autorităților competente pentru a contribui la menținerea unui climat de integritate.

Pentru denunțarea manifestărilor de corupție contactați Linia Anticorupție la numărul scurt 1520.Poliția de Frontieră este pentru a proteja, nu doar pentru a verifica. Cu sprijinul cetățenilor, putem construi împreună un mediu sigur și corect, unde legile sunt respectate de toți.” anunță Poliția de Frontieră.

Termoelectrica recomandă reglarea consumului de energie termică în locuințe
Articolul anterior
O bijuterie arhitecturală din nordul țării riscă să dispară
Articolul următor