Cum arată Xenia Deli la 4 luni după ce a devenit mamă

Xenia Deli și-a surprins urmăritorii virtuali cu noi poze, care o înfățișează în postura de tânără mămică. Moldoveanca radiază de fericire cu fetița ei în brațe și o condiție fizică tot mai surprinzătoare.

separator
După naștere, Xenia duce un mod de viață activ, își alăptează fetița, petrece foarte mult timp cu ea, dar totodată are grijă și de imaginea și silueta sa. Moldoveanca și-a revenit spectaculos după naștere, cel mai probabil Xenia urmează o dietă sănătoasă și echilibrată, dar și un program de exerciții fizice care o ghidează în remodelarea corporală. Recent, Xenia a fost în vizită la agenția de modă din Los Angeles cu care a colaborat înainte de a rămâne însărcinată.  Aceasta a pozat degajată cu fetița ei în brațe, etalându-și picioarele suple și tonifiate.

,,Visiting my agency with mama’s little star🌸💕🌸💕🌸 (am vizitat agenția cu mica mamei vedetă), a menționat moldoveanca pe pagina ei de Instagram.

Se pare că moldoveanca intenționează să își continue cariera de model și pregătește un nou proiect.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Horoscop 2019: Previziuni astrale pentru zodia Gemeni
Articolul anterior
Cosmetica BIO mai aproape de tine! Încă un magazin Antos își va deschide ușile
Articolul următor