Cum arată Xenia Deli la 4 luni după ce a devenit mamă

Xenia Deli și-a surprins urmăritorii virtuali cu noi poze, care o înfățișează în postura de tânără mămică. Moldoveanca radiază de fericire cu fetița ei în brațe și o condiție fizică tot mai surprinzătoare.

separator
După naștere, Xenia duce un mod de viață activ, își alăptează fetița, petrece foarte mult timp cu ea, dar totodată are grijă și de imaginea și silueta sa. Moldoveanca și-a revenit spectaculos după naștere, cel mai probabil Xenia urmează o dietă sănătoasă și echilibrată, dar și un program de exerciții fizice care o ghidează în remodelarea corporală. Recent, Xenia a fost în vizită la agenția de modă din Los Angeles cu care a colaborat înainte de a rămâne însărcinată.  Aceasta a pozat degajată cu fetița ei în brațe, etalându-și picioarele suple și tonifiate.

,,Visiting my agency with mama’s little star🌸💕🌸💕🌸 (am vizitat agenția cu mica mamei vedetă), a menționat moldoveanca pe pagina ei de Instagram.

Se pare că moldoveanca intenționează să își continue cariera de model și pregătește un nou proiect.

Vacanță cu final tragic: cinci copii și-au pierdut viața în luna iunie. Închiderea grădinițelor ar fi o cauză

În prima lună de vacanță, 65 de copii din Republica Moldova au fost implicați în situații de risc, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind copii mici, cu vârste de până la 7 ani. Ala Revenco, președinta Asociației Obștești „Părinți Solidari”, consideră că închiderea grădinițelor pe timp de vară contribuie semnificativ la creșterea numărului de cazuri, scrie radiomoldova.md.

Conform datelor Inspectoratului General al Poliției, dintre cei 65 de copii afectați, 31 aveau vârste cuprinse între 2 și 6 ani. În 40 de cazuri, minorii au căzut de la înălțime, de pe tobogane și copaci. În alte 4 cazuri, copiii s-au înecat. Majoritatea incidentelor, 38 la număr, s-au produs în condiții casnice.

Din păcate, cinci copii și-au pierdut viața, iar 18 au suferit traumatisme în această perioadă.

 Ala Revenco a explicat că inclusiv închiderea grădinițelor pe timp de vară pune părinții într-o situație dificilă, mulți fiind nevoiți să își modifice programul de muncă sau să renunțe complet la locul de muncă pentru a avea grijă de copii.

Peste 75 la sută dintre grădinițele din Republica Moldova și-au suspendat activitatea pe perioada verii, arată datele Ministerului Educației și Cercetării (MEC). Din cele 1.421 de grădinițe care activează în țara noastră, 515 și-au închis ușile pentru mai mult de 40 de zile. Aproape jumătate din ele nu oferă nicio alternativă pentru părinții încadrați în câmpul muncii. Secretara de stat Valentina Olaru a declarat, recent, pentru Teleradio-Moldova, că primăriile sunt cele care decid perioada de vacanță a grădinițelor din țara noastră, și nu Ministerul Educației.

Haos în întreaga lume din cauza Microsoft! O pană informatică uriaşă mondială a paralizat aeroporturi, bănci, magazine, burse și întreprinderi în întreaga lume

Microsoft a raportat o problemă semnificativă în serviciile de telecomunicații, care a impactat și aplicațiile Microsoft 365. Utilizatorii din întreaga lume au întâmpinat dificultăți în dimineața zilei de vineri. Au fost afectate aeroporturi, bănci, magazine, bursele de la Londra și din Dubai, posturi de televiziune, dar și lanțuri de magazine. În Statele Unite și Australia, mai multe companii aeriene și-au amânat zborurile.

De vină pentru avarie ar fi o defecțiune apărută la o firmă de securitate cibernetică, din cauza căreia ar fi căzut toată infrastructura Cloud a companiei Microsoft. Nu e un atac cibernetic, ci un program care practic s-a blocat. Soluția nu e complicată, tot ce trebuie să faceți este să reveniți la versiunea anterioară, un operator IT poate rezolva chestiunea relativ ușor.

Problemele extinse legate de stațiile de lucru Windows au impactat companii majore la nivel global. Utilizatorii din SUA, Marea Britanie, Australia, India, Germania, Spania și Noua Zeelandă raportează dificultăți.

Ryanair a anunțat că se confruntă cu întreruperi la nivel mondial din cauza unei defecțiuni IT și a problemelor legate de Microsoft.

Bursa de Valori din Londra a declarat că serviciul său de știri se confruntă cu „o problemă tehnică globală a unei terțe părți”, împiedicând publicarea știrilor pe site-ul său. Alte servicii ale companiei, inclusiv bursa în sine, continuă să funcționeze normal.

Sistări de trafic și modificări de circulație pentru 2 rute de troleibuz, în legătură cu desfășurarea Festivalului „Te salut, Chișinău”

Sistări de trafic și modificări de circulație pentru 2 rute de troleibuz, în legătură cu organizarea și desfășurarea Festivalului „Te salut, Chișinău”, ediția 2024, informează unica.md cu referire la un comunicat al municipalității.

Astfel, Primăria Chișinău informează că în legătură cu desfășurarea Festivalului, epicentrul căruia va fi pe strada pietonală Eugen Doga, vor fi operate sistări de trafic în zonă, cu redirecționarea transportului pe străzile adiacente, după cum urmează:

În perioada 18.07.2024, ora 20:00 – 22.07.2024, ora 05:00, va fi sistată circulația transportului public pe str. Columna, în perimetrul str. A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni;

În perioada 18.07.2024, ora 17:00 – 19.07.2024, ora 05:00 și în perioada 19.07.2024 – 21.07.2024, între orele 10:00-23:00, va fi sistată circulația pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul str. A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni.

În perioada menționată, circulația transportului public municipal va fi organizată după cum urmează.

troleibuzele de pe ruta nr. 24 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Vasile Alecsandri, în continuare pe traseul stabilit;

troleibuzele de pe ruta nr. 28 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Gara Feroviară, în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Festivalul „Te Salut, Chișinău!”, ediția a IV-a, va avea loc în acest sfârșit de săptămână, pe 19-21 iulie 2024, reprezentând o ocazie unică de a celebra diversitatea și bogăția culturală a Chișinăului, prin diverse activități, concerte şi spectacole pentru toate vârstele și toate gusturile.

Horoscop 2019: Previziuni astrale pentru zodia Gemeni
Articolul anterior
Cosmetica BIO mai aproape de tine! Încă un magazin Antos își va deschide ușile
Articolul următor