Doliu în familia lui Ilan Șor…

Tatăl și bunica soției sale, Jasmin, au fost răpuși de COVID-19.

Doliu în familia politicianului Ilan Șor. Tatăl și bunica soției sale, Jasmin, s-au stins din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Inițial, părintele artistei a fost internat la un spital din Daghestan, ulterior însă, renumitul coregraf Lev Manakhimov a fost transportat la un spital din Moscova. Boala îi afectase 90% din plămâni, prin urmare, eforturile medicilor pentru a-l salva au fost zadarnice, scrie tv6.md.

În data de 13 august, artista emerită a Federației Ruse, Jasmin a scris pe Facebook și Instagram un mesaj emoționant în care a anunțat decesul bunicii sale, de 90 de ani.

JASMIN, artist emerit al Federației Ruse: ”Indiferent câți ani ar avea omul iubit, este imposibil să te pregătești pe deplin pentru gândul că într-o zi nu va mai fi… Dar s-a întâmplat. Până în ultima zi, bunica mea, la cei 90 de ani ai săi, avea mintea limpede și până în ultima zi și-a păstrat simțul umorului… Dacă nu ar fi fost COVID, ea, așa cum credem noi în familie, ar fi trăit și 100 de ani”. Bunica Sara mi-a fost alături pe tot parcursul copilăriei și adolescenței, m-a învățat tot ce știa, m-a protejat, mi-a transmis ințelepciunea sa și mi-a dezvăluit rețetele sale de bucate”.

Jasmin deseori publica pe pagina sa de Instagram poze și imagini video cu bunica și copiii săi. Sara Manakhimova apărea în imagini gătind diferite delicii tradiționale, pe baza rețetelor specifice regiunii din care provine.

La scurt timp, și tatăl artistei, celebrul coregraf Lev Manakhimov din Daghestan, a murit din cauza COVID-19. El avea 70 de ani, iar în decursul a câtorva decenii a fost fondatorul ansamblului coregrafic „Pirouette”. Energic și vesel, Lev Manakhimov a fost alături de elevii săi în sălile de repetiții și pe scenă până la îmbolnăvire.

Lev Manakhimov i-a învățat pe copii nu doar să danseze, dar le-a insuflat și dragostea pentru cultură. Acum trei săptămâni, el a făcut o formă gravă a coronavirusului, iar de la Derbent a fost adus la Moscova pentru tratament. Medicii au luptat cât au putut pentru viața lui, dar în cele din urmă, tatăl artistei a cedat în fața virusului.

O trotinetă electrică a explodat şi a distrus un apartament
Articolul anterior
Mii de oameni încearcă să părăsească Afganistanul
Articolul următor