Donează împotriva sărăciei și oferă o mână de ajutor bătrânilor singuratici și persoanelor nevoiașe

De sărbători avem posibilitatea să oferim celor mai nevoiași speranța unei lumi mai bune! Sâmbătă, pe 13 aprilie 2019, alăturați-vă Campaniei ,,Donează împotriva sărăciei”, lansată de Fundația de Binefacere Caritas Moldova. Donați 1kg de orice produs neperisabil în colectele instalate lângă casele de plată, în incinta magazinelor incluse în cadrul campaniei.

separator
Campania umanitară ,,Donează împotriva sărăciei” a fost lansată de Fundația de Binefacere Caritas Moldova în anul 2016, ca o soluție de ajutorare a persoanelor ajunse la limita existenței. Tot de atunci, an de an, împreună am contribuit tot mai mult si mai mult la realizarea faptelor bune, am dăruit zâmbete, lacrimi de bucurie, grijă și speranță în ziua de mâine.

După fiecare ediție, ne bucurăm de rezultate duble, de toți mai mulți oameni fericiți dar și voluntari care își oferă timpul, energia si entuziasmul implicându-se în această campanie. Anul acesta, Caritas Moldova își propune să realizeze mai mult, ca urmare a creșterii continue a numărului solicitărilor venite din partea persoanelor vulnerabile.

Cum te implici în campanie?

Campania “Donează împotriva sărăciei ” se va desfășura pe 13 aprilie, în 15 magazine din mun. Chișinău (Velmart, Linella, Bonus).

În anul 2018, s-au colectat peste 3.000 kg de produse alimentare și 1.000 kg de produse igienice. Ceea ce reprezintă un lucru îmbucurător!

577 de pachete alimentare au ajuns la oamenii nevoiași (216 de Paști și 361 de Crăciun). În campanie au fost implicați 54 de voluntari, care și-au desfășurat benevol activitatea în 14 magazine.

Cei care doresc să se implice dar nu o pat face în data de 13 aprilie pot aduce:

– donații la Centrului Social Caritas Moldova ce se află pe str. Gh.Asachi 30/1;
– donații bănești accesând butonul „Cum ne poți ajuta” de pe site-ul www.caritas.md sau efectuând
– donații bănești prin intermediul terminalelor de plată: Qiwi, MMPS, RunPay.

În unele localități din Moldova au înghețat florile de cais
Articolul anterior
O fetiță de 2 ani din Chișinău a înghițit o monedă de 1 leu. Cum a fost salvată de medici?
Articolul următor
Alte articole interesante