Două femei s-au deghizat în bătrânele pentru a izbuti să primească vaccinul anti-Covid

S-au deghizat în bătrânele în speranţa că vor reuşi astfel să primească a doua doză de vaccin anti-Covid-19. Este isprava a două femei din statul american Florida, care însă s-au dat de gol după ce au prezentat cărţile de identitate la centrul de imunizare.

Femeile care au 33 şi respectiv 44 de ani au venit la centrul din Comitatul Orange, purtând căciuli, mănuşi şi ochelari. Ele au prezentat un certificat care confirma că au primit deja prima doză, însă nu au putut duce de nas personalul, care a chemat poliţia, scrie publika.md.

Pretinsele bătrânele s-au ales doar cu un avertisment din partea oamenilor legii, care le-au atenţionat că riscă să facă închisoare dacă vor repeta farsa.

Autorităţile încearcă acum să afle cum au reuşit femeile să obţină prima doză de vaccin.

În prezent, în Statele Unite se pot vaccina persoanele trecute de 65 de ani, cele care locuiesc în aziluri, personalul care le îngrijeşte, precum şi medicii din prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus. Florida are o populaţie de peste 21 de milioane de oameni, dintre care circa 2,43 de milioane au fost imunizaţi anti-COVID.

Evoluția situației pandemice, discutată de Președintele Maia Sandu cu Directorul Biroului Regional al OMS pentru Europa
Articolul anterior
Incendiu în orașul Sângerei. O femeie, găsită fără viață în propria casă
Articolul următor
Alte articole interesante