După 10 ani s-a făcut dreptate: nu s-a sinucis, ci a încercat să scape de violatori

După zece ani şi cinci procese, o instanţă judecătorească din Italia a stabilit că Martina Rossi, o tânără de 20 de ani care a căzut, fatal, de la etajul 5, nu s-a sinucis.

Dreptate pentru o tânără care a căzut de la etajul 5, încolţită de violatori

Aceasta s-a prăbuşit de la balcon, încercând cu disperare să scape de violatori, în Palma de Mallorca, transmite observatornews.ro.

A fost nevoie de zece ani pierduţi în sălile de judecată pentru a se face lumină în cazul Martinei Rossi, o tânără în vârstă de 20 de ani care a murit tragic pe 3 august 2011, relatează El Mundo.

Fata a căzut de la etajul cinci, din balconul unui hotel din Palma de Mallorca, acolo unde aceasta îşi petrecea vacanţa alături de grupul său de prieteni.

Dar cu toate că visa la relaxare şi distracţie, Martina şi-a găsit sfârşitul încolţită de agresori.

Primele ipoteze indicau că tânăra s-a sinucis, însă familia ei a luptat pentru a demonstra adevărul.

Familia Martinei a luptat pentru dreptate, în amintirea fiicei pierdute

„Într-un final s-a făcut dreptate”, spune Bruno Rossi, tatăl Martinei. „Nici eu, nici soţia mea nu căutăm răzbunare, doar adevărul.

Nimeni nu are puterea să ne aducă fiica înapoi, nimeni nu ne poate alina durerea eternă. Dar acum Martina şi-a recăpătat demnitatea pe care o merită după tot noroiul cu care a fost împroşcată amintirea ei”, adaugă el.

Judecătorii italieni i-au dat o pedeadsă de trei ani după gratii lui Alessandro Albertoni, campion motocross, şi lui Luca Vanneschi, pentru agresiune sexuală.

Deşi cei doi bărbaţi de peste 30 de ani primiseră, iniţial, pedepse cu închisoarea de câte 6 ani, sentinţa a fost redusă la apel.

1.299 de noi cazuri și 23 de decese, cauzate de Covid în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Luptătorul moldovean Victor Ciobanu a devenit campion mondial
Articolul următor
Alte articole interesante