Edith Gonzalez este a doua soţie pe care Lorenzo Lazo a pierdut-o din cauza cancerului

Edith Gonzalez a murit joi, 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, răpuse de câteva complicaţii ce au dus la revenirea cancerului organelor genitale. Pe lângă frumoasa carieră din lumea telenovelelor, cancerul a răpit-o pe Edith Gonzalez și din sânul familiei.

separator
În urma sa a rămas o fiică de doar 15 ani, Constanza, şi soţul său, Lorenzo Lazo, cel care i-a fost alături timp de 9 ani, chiar și în momentele cumplite în care Edith a luptat cu boala. Lorenzo cunoștea bine boala, deoarece aceasta i-a răpit și prima soție.

În 2010, când fetița sa avea 6 ani, Edith Gonzalez a găsit din nou dragostea și a devenit soția mexicanului Lorenzo Lazo, iar de atunci, viața ei s-a schimbat în bine. Năpasta avea să vină doar 6 ani mai târziu. Lorenzo a devenit principalul ei sprijin în lupta pe care actrița a început-o în 2016 cu boala cumplită care, în cele din urmă, a răpus-o. Mai mult decât atât, spre fericirea lui Edith, Lazo a devenit rapid și figura paternă de care avea nevoie fiica ei, Constanza, rezultată din relația cu politicianul Santiago Creel.

Pe lângă durerea pierderii partenerei lui de viață, drama este cu atât mai mare pentru Lorenzo Lazo, în vârstă de 65 de ani. Edith nu este prima soție de care acesta se „desparte” din cauza cancerului.

În 2009, Lorenzo Lazo își pierdea soţia, Concha de la Mora, din cauza unei forme agresive de cancer. Doar un an mai târziu, a cerut-o în căsătorie pe Edith Gonzalez şi a găsit în aceasta puterea de a lupta mai departe cu viața care i-a răpit atâtea.Totuși, din păcate, universul nu a fost darnic în povestea lor de dragoste. Edith a pierdut o sarcină chiar în perioada imediat următoare, în rma unei toxiinfecției alimentare. Ca mai apoi, la 10 ani distanţă, să cedeze şi ea în lupta cu cancerul.

Deși cei doi nu au avut copii împreună, atât Edith, cât și Lazo, au fost binecuvântați din relațiile anterioare. Lorenzo Lazo are o fată cu prima soţie, pe care o cheamă Lorenza Lazo, iar Edith i-a dat naștere Constanzei, care și-a pierdut mama la o vârstă mult prea fragedă, din păcate.

Edith Gonzalez și-a început cariera actoricească la vârsta de numai patru ani, atunci când a jucat în filmul„ El rey de las gorillas”, apoi, la 13 ani deja juca alături de celebra Veronica Castro. Au urmat apoi roluri de duzină, urmând ca în 1993 să cunoască un succes fulminant, datorită rolului din „Inimă Sălbatică”, ce i-a adus notorietate la nivel internațional. Telenovela „Salome” a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea.

În anul 2007, Edith Gonzalez a fost în România, pentru a filma un rol din telenovela românească „Inimă de Țigan”. Edith Gonzalez a jucat în zeci de telenovele, însă printre cele mai cunoste, în afară de cele menționate anterior, amintim: „Corazón salvaje” (1993), „Amy, la nina de la mochila azul” (2004), „Palabra de mujer” (2007), „Camaleones” (2009) și „Las Bravo” (2014).  

sursa: www.click.ro

Universitatea Tehnică din Moldova va lansa un nanosatelit în spațiu
Articolul anterior
Florin Piersic a suportat o intervenție chirurgicală
Articolul următor
Alte articole interesante