Edith Gonzalez este a doua soţie pe care Lorenzo Lazo a pierdut-o din cauza cancerului

Edith Gonzalez a murit joi, 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, răpuse de câteva complicaţii ce au dus la revenirea cancerului organelor genitale. Pe lângă frumoasa carieră din lumea telenovelelor, cancerul a răpit-o pe Edith Gonzalez și din sânul familiei.

separator
În urma sa a rămas o fiică de doar 15 ani, Constanza, şi soţul său, Lorenzo Lazo, cel care i-a fost alături timp de 9 ani, chiar și în momentele cumplite în care Edith a luptat cu boala. Lorenzo cunoștea bine boala, deoarece aceasta i-a răpit și prima soție.

În 2010, când fetița sa avea 6 ani, Edith Gonzalez a găsit din nou dragostea și a devenit soția mexicanului Lorenzo Lazo, iar de atunci, viața ei s-a schimbat în bine. Năpasta avea să vină doar 6 ani mai târziu. Lorenzo a devenit principalul ei sprijin în lupta pe care actrița a început-o în 2016 cu boala cumplită care, în cele din urmă, a răpus-o. Mai mult decât atât, spre fericirea lui Edith, Lazo a devenit rapid și figura paternă de care avea nevoie fiica ei, Constanza, rezultată din relația cu politicianul Santiago Creel.

Pe lângă durerea pierderii partenerei lui de viață, drama este cu atât mai mare pentru Lorenzo Lazo, în vârstă de 65 de ani. Edith nu este prima soție de care acesta se „desparte” din cauza cancerului.

În 2009, Lorenzo Lazo își pierdea soţia, Concha de la Mora, din cauza unei forme agresive de cancer. Doar un an mai târziu, a cerut-o în căsătorie pe Edith Gonzalez şi a găsit în aceasta puterea de a lupta mai departe cu viața care i-a răpit atâtea.Totuși, din păcate, universul nu a fost darnic în povestea lor de dragoste. Edith a pierdut o sarcină chiar în perioada imediat următoare, în rma unei toxiinfecției alimentare. Ca mai apoi, la 10 ani distanţă, să cedeze şi ea în lupta cu cancerul.

Deși cei doi nu au avut copii împreună, atât Edith, cât și Lazo, au fost binecuvântați din relațiile anterioare. Lorenzo Lazo are o fată cu prima soţie, pe care o cheamă Lorenza Lazo, iar Edith i-a dat naștere Constanzei, care și-a pierdut mama la o vârstă mult prea fragedă, din păcate.

Edith Gonzalez și-a început cariera actoricească la vârsta de numai patru ani, atunci când a jucat în filmul„ El rey de las gorillas”, apoi, la 13 ani deja juca alături de celebra Veronica Castro. Au urmat apoi roluri de duzină, urmând ca în 1993 să cunoască un succes fulminant, datorită rolului din „Inimă Sălbatică”, ce i-a adus notorietate la nivel internațional. Telenovela „Salome” a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea.

În anul 2007, Edith Gonzalez a fost în România, pentru a filma un rol din telenovela românească „Inimă de Țigan”. Edith Gonzalez a jucat în zeci de telenovele, însă printre cele mai cunoste, în afară de cele menționate anterior, amintim: „Corazón salvaje” (1993), „Amy, la nina de la mochila azul” (2004), „Palabra de mujer” (2007), „Camaleones” (2009) și „Las Bravo” (2014).  

sursa: www.click.ro

Ce au scos medicii din stomacul unei fetițe care și-a mâncat părul timp de mai mulți ani

Mia, o fetiță de șapte ani, a trecut printr-o operație de cinci ore pentru a i se extrage o minge de păr de 15 centimetri din stomac. În martie, Mia a fost transportată de urgență la spitalul din Newcastle, acuzând dureri abdominale severe și greață, informează BBC.

Medicii au descoperit că 80% din intestinul ei era blocat de o minge de păr, acumulată în urma obiceiului de a-și mesteca și mânca părul timp de cinci ani. Această afecțiune rară, cunoscută sub numele de Trichofagie sau Sindromul Rapunzel, afectează în principal adolescentele și poate fi cauzată de stres, anxietate sau căutarea de confort.

„Dacă nu ar fi intervenit când au făcut-o, ea nu ar mai fi aici”, a declarat mama Miei, precizând că anterior, medicii i-au spus să nu-și facă griji în legătură cu obiceiul fiicei sale de a-și mesteca părul.

Mia a explicat că mestecatul părului era un „lucru de confort”, însă mama copilei a descris vederea mingii de păr drept „oribilă”. Ea crede că această afecțiune este mai frecventă decât se crede și îndeamnă părinții să ia în serios obiceiul copiilor de a-și mesteca părul.

„Nu vreau ca nimeni altcineva să experimenteze prin ce am trecut noi ca familie”, a spus ea.

După operație, Mia s-a recuperat complet și s-a întors la școală. Ea le-a transmis un mesaj celorlalți copii: „Nu-ți mânca părul. S-ar putea să nu fii la fel de norocos ca mine și dacă o faci, îți va provoca multă durere”.

sursa

Vacanță ieftină în Grecia! Insula discretă care atrage tot mai mulți turiști, mai accesibilă decât Santorini. Imagini de poveste

Înainte de începerea sezonului estival, ofertele de vacanță pentru Grecia sunt la mare căutare. De cele mai multe ori, turiștii caută variante accesibile de cazare, însă țin cont și de serviciile puse la dispoziție de hoteluri. Insula Santorini este inclusă pe lista destinaților exclusiviste, având în vedere prețurile piperate ale unităților de cazare din zonă. O alternativă mai ieftină, însă la fel de impresionantă este insula Serifos, scrie evz.ro.

O destinație mai accesibilă decât Santorini sau Mykonos, Serifos este căutată mai ales de cei care fug de aglomerație. Insula oferă o gamă largă de experiențe pentru turiști, inclusiv pentru cei pasionați de istorie, precum și de secretele  Greciei antice. De altfel, turiștii vin un această regiune și în afara sezonului estival.

În această perioadă, temperaturile medii variază între 15-20 de grade Celsius, iar în timpul verii de situează între 25-30 de grade. În zilele toride, mercurul poate urca în termometre până la 35 de grade Celsius.

Destinația ideală pentru turiștii pasionați de istorie

Numele insulei este legat de numeroase legende. Localnici spun că Serifos a fost locuită de ciclopi. De altfel, în centrul acesteia se află peștera ciclopului Polifem, celebră prin mitul lui Ulise.

Satul Chora se află în inima insulei și  oferă o priveliște spectaculoasă asupra Golfului Livadi. Zona se aseamănă puternic cu Santorini. Casele mici și albe, străduțele înguste și însorite sau numeroasele lăcașuri de cult amintesc de această destinație faimoasă.

Tragedie în Capitală! Un tânăr s-a înecat în lacul de la Valea Morilor, în această seară

Un tânăr s-a înecat în lacul de pe teritoriul parcului Valea Morilor din Chișinău. Trupul neînsuflețit al victimei a fost recuperat din apă de salvatori în această seară. Informațiile au fost confirmate pentru NM de purtătoare de cuvânt a Poliției capitalei, Natalia Stati, scrie NM.md

Oamenii legii au fost alertați pe 21 mai, la ora 18:04, că un tânăr s-ar fi înecat în lacul din parcul Valea Morilor. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate. În urma lucrărilor subacvatice efectuate de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, trupul neînsuflețit al tânărului a fost scos din apă.Toate circumstanțele se stabilesc.

Universitatea Tehnică din Moldova va lansa un nanosatelit în spațiu
Articolul anterior
Florin Piersic a suportat o intervenție chirurgicală
Articolul următor