Festivalul Internațional de Film Documentar Cronograf 2019 invită publicul la cinematograful ,,Odeon”, la cea de-a 15-a ediție!

Cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar Cronograf va avea loc în perioada 22-28 mai 2019, la Chișinău. Evenimentul se va desfășura la cinematograful „Odeon”.

separator

Organizatorii ne anunță că anul acesta, în competiție vor participa 49 de filme: 14 documentare la Secțiunea Principală Lungmetraje și 6 documentare la Secțiunea Principală Scurtmetraje, 9 filme la Secţiunea cadRO şi 9 filme din Republica Moldova la Secțiunea Producții Locale.

La Secțiunea Un LIKE pentru documentar vor concura 7 filme, iar la Secțiunea Cu ochii pe Moldova – 4 documentare. Filmele au fost selectate dintr-un număr record de circa 900 de înscrieri din 51 de țări ale lumii.

FIFD CRONOGRAF va proiecta și câteva filme în afara competiției, în cadrul unor evenimente și proiecții speciale. De asemenea, Festivalul va aduce mai multe premiere de filme documentare, realizate de către regizori moldoveni.

În curând va fi publicat programul FIFD CRONOGRAF 2019 și alte detalii despre Festival. Cei care doresc să meargă la festival pot afla nformații despre bilete aici: https://iticket.md/event/fifd-cronograf-2019-editia-a-xv-a

Cea mai severă lege din Statele Unite interzice avortul! Pedeapsa ar putea ajunge la 99 de ani de închisoare!
Articolul anterior
Ore numărate până la startul celei de-a 6-a ediții a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”!
Articolul următor
Alte articole interesante