Grav accident la Telenești. Un copil de 5 ani, printre victime

Accident grav, în raionul Telenești, lângă satul Băneștii Vechi. Trei persoane, dintre care și un copil de cinci ani au ajuns la spital, după ce două automobile s-au ciocnit frontal.

Potrivit datelor preliminare, oferite de către ofițerul de presă de la IP Telenești, Elena Băetrău, în accident au fost implicate două automobile de marca Renault Megane și Skoda Octavia. La fața locului oamenii legii au stabilit că impactul s-a produs după ce șoferul Renault-ului, un tânăr de 23 de ani, nu a cedat trecerea celui de-al doilea automobil care se deplasa regulamentar. La volanul automobilului Skoda se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani.

În rezultatul coliziunii, mașinile au fost grav avariate și au fost proiectate pe acostament.

Totodată, trei persoane, printre care și un copil de 5 ani, s-au ales cu traumatisme și au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs impactul, iar în dependență de gravitatea leziunilor suferite de victime va fi stabilită pedeapsa pe care o riscă șoferul.

sursa: www.echipa.md

Alexandru Manciu a fost numit în funcția de director general adjunct al ANSA
Articolul anterior
Studiu: 70% dintre copii petrec cel puţin trei ore pe zi pe dispozitivele online
Articolul următor
Alte articole interesante