Groaznic! Un tată și-a omorât cei doi copii, otrăvindu-i cu insecticid, după ce a aflat că soția lui are o altă relație

Un tată a fost condamnat la 60 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat că și-a ucis copiii hrănindu-i cu iaurt otrăvit, deoarece mama lor l-a părăsit pentru un alt bărbat.

Javier Hernández Rojano, în vârstă de 37 de ani, i-a spus fostei sale partenere că vrea să-i ia pe copiii de șapte și patru ani să-și cumpere pantofi noi.În schimb, Rojano și-a dus copiii înapoi în casa în care locuia și le-a dat acestora să mănânce iaurt pe care l-a otrăvit cu insecticid, potrivit The Sun citat de observatornews.ro.

Bărbatul a mâncat și el din amestecul toxic

Tatăl a mâncat chiar el amestecul toxic, înainte de a suferi crampe severe la stomac. După ce starea de sănătate s-a agravat, a mers la secția de poliție a orașului, unde a mărturisit că și-a ucis copiii și a primit primul ajutor. Rojano a petrecut câteva săptămâni la terapie intensivă recuperându-se, timp în care și-a cerut iertare membrilor familiei pentru uciderea copiilor săi. Tatăl a recunoscut în fața autorităților că a decis să-și omoare copiii pentru că fosta lui soție a cunoscut pe cineva nou, au spus anchetatorii.

Tatăl și-a hrănit copiii cu insecticid după o criză de gelozie pentru că fosta lui soție avea o relație cu o altă persoană”, a declarat poliția.

Cazul a provocat un val de proteste în oraș, unde locuitorii au cerut dreptate pentru copiii decedați. Protestele au fost conduse de profesori de la Institutul de Învățământ Tehnic Agricol, unde copiii au urmat școala primară.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Kievul vrea audit tehnic la centrala nucleară Zaporojie
Articolul anterior
O rusoaică beată a făcut scandal într-un avion Moscova – Antalya. Stewardesele au încercat să o lege de scaun
Articolul următor