Imagini fierbinți cu Anna Lesko și Dorian Popa în noul videoclip! Vezi în ce ipostaze s-au filmat cei doi

Focoasa Anna Lesko şi Dorian Popa sunt unii dintre cei mai iubiţi cântăreţi din România. De data aceasta, aceștia apar în ipostaze sexy împreună și toate acestea pentru un nou videoclip. Fanii celor doi imediat au recaţionat când au văzut imaginile!

separator

Anna Lesko a afişat mereu o imagine sexy, de multe ori provocatoare, de altfel ca și în acest videoclip filmat pentru piesa recent lansată, „Old school”, unde cei doi artiști sunt îmbrăcaţi foarte sumar! Lesko a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini de la filmarea clipului, unde Dorian o ţine în braţe și o atinge senzual.

Moment copleșitor la concertul lui Ionel Istrati dedicat Zilei Îndrăgostiților

 Întorsătură neașteptată la concertul dedicat zilei îndrăgostiților al lui Ionel Istrati.

Un tânăr a decis să-și ceară iubita în căsătorie în fața a mii de spectatori la concertul lui Ionel Istrati cu ocazia Valentine’s Day. Interpretul a postat videoclip-ul pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

Plin de curaj tânărul a ieșit pe scenă a îngenunchiat în fața iubitei sale punându-i întrebarea dacă vrea să îi devină soție.

Momentul fiind unul neașteptat aceasta nu a ezitat și a răspuns „Da”.

„Cerere în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților! A fost superb!” a semnat Ionel Istrati.

Campanie nobilă: ”Să nu lăsăm nicio copilărie fără poveste. Donează o carte și dăruiește speranță!”

Pe 14 februarie, de Ziua Națională a Lecturii, am dat start campaniei  „Să nu lăsăm nicio copilărie fără poveste. Donează o carte și dăruiește speranță”. Iar începând cu 19 februarie, campania e susținută de rețeaua de librării Cărturești.

Până pe 19 martie, îndemnăm vizitatorii librăriilor Cărturești din Chișinău să doneze o carte pentru copii. Cărțile colectate vor ajunge în familiile asistate de CCF Moldova, unde, suntem siguri, copiii și părinții se vor bucura mult.

Anual, între 500 și 700 de copii din medii defavorizate ajung în supravegherea CCF Moldova. Acești copii provin din familii care luptă cu sărăcia și pentru care accesul la cărți e un lux.

Potrivit datelor Fundației pentru alfabetizarea mondială (The Economic&Social Cost of Illiteracy), nivelul scăzut de educație este destul de costisitor pentru economia mondială. 

În Republica Moldova, conform unor date ale Barometrului Opiniei Publice, doar 7% dintre locuitori citesc cărţi cu regularitate. Cele mai multe biblioteci din sate își înnoiesc rareori fondul de carte. Credem că părinții sunt cei care pot fi încurajați să citească copiilor mai des când au acces la cărți frumoase. Cititul cu voce tare de la vârste fragede ajută copiii să perceapă lectura ca pe o activitate plăcută și-i ajută să perceapă lumea ca pe o diversitate de posibilități.

Campania „Să nu lăsăm nicio copilărie fără poveste. Donează o carte și dăruiește speranță!” a fost inițiată chiar de Ziua Națională a Lecturii de CCF Mooldova.

Librăriile Cărturești din Republica Moldova s-au alăturat campaniei în efortul de a facilita drumul cărților de la oamenii generoși către copii curioși.

Cum poți face o donație: 

Te invităm în cele trei librării Cărturești din Chișinău unde vor fi amenajate puncte de colectare a cărților. Librăriile Cărturești oferă o reducere de -20% pentru cartea donată.

Sau poți aduce cartea sau cărțile de acasă. Librăriile le vor colecta în cutii speciale. Cărțile vor fi cadouri și te încurajăm să nu aduci cărți deteriorate.

Găsești librăriile pe aceste adrese:

* Shopping Malldova, Strada Arborilor 21, etaj 3

* Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Strada 31 August 1989 121 A;

* Centrul comercial Port Mall, Strada Mihai Sadoveanu,42/6, etaj 3.

Un copil care citește, va deveni un adult care gândește. Donând o carte, dăruiești speranță noii generații!

La 20 de ani de activitate CCF Moldova spune #NiciodatăSingur, un mesaj valabil pentru fiecare copil, părinte și orice adult. Putem fi comunitatea care are grijă de copiii țării, cea în care poți oferi dragoste pentru copii tuturor. 

Donează și tu o carte!

Ateliere de confecționare a mărțișoarelor

Tradițional, în fiecare an, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, organizează în preajma sărbătorii de 1 martie, ateliere de confecționare a mărțișoarelor, asigurând protejarea și promovarea tradiției mărțișorului la nivel național, prin valorificarea acestui obicei în viața comunităților.

Anul acesta, muzeul organizează două ateliere de confecționare a mărțișoarelor tradiționale.

Muzeografii Secției Relații cu Publicul, vor ghida atelierul de mărțișoare, pentru membrii și voluntarii Societății Naționale de Cruce Roșie, care va avea loc pe data de 23 februarie, ora 14: 30.

Al doilea atelier,  organizat pe 28 februarie, ora 14:30, se va desfășura sub îndrumarea muzeografilor și profesorilor de la  Gimnaziul din s. Săseni, raionul Călărași, Centrul de Meșteșug  Tradițional ”Casa Cangea”, or. Criuleni, Școala de Arte ”Ion Gheorghe Ciorescu” din com. Ciorescu, mun. Chișinău, Biblioteca pentru copii din or. Comrat, Muzeul din s. Chirsova, mun. Comrat, Centrul de Activitate Extrașcolară ”Curcubeul”, Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri ”Andrieș”, Centrul Educației Estetice ”Lăstărel”, Centrul de Creație a Copiilor ”Floarea Soarelui”, mun. Chișinău. Participanții vor fi inițiați în arta de a confecționa mărțișoare, îmbinând tehnica de răsucire a  două fire alb și roșu, simbolizând puritatea, viața și dragostea.

Scopul acestor ateliere este de a învăța participanții să confecționeze mărțișoare tradiționale; să exploreze diverse tehnici și materiale; să primească  îndrumări din partea experților; să socializeze și să întâlnească oameni pasionați de arta mărțișoarelor.  

Mărţişorul este o sărbătoare străveche în spațiul sud-est european, ce marchează sosirea primăverii și constă în faptul că oamenii își dăruiesc mărțișoare în semn de respect, sănătate și belșug. 

Confecționarea mărțișoarelor are drept obiectiv revigorarea practicilor culturale asociate zilei de 1 martie, înscrise în Lista Reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității UNESCO, într-un dosar comun, de către Republica Moldova, România, Macedonia de Nord și Bulgaria, la 6 decembrie 2017.

Sunteți așteptați cu drag!

6 piese vestimentare pe care să le eviți dacă ești plinuță
Articolul anterior
Despre sistemul medical german, din spusele unei mame stabilite în această țară
Articolul următor