Îmbulzeală imensă la concertul lui Morgenshtern, la Chișinău. „Stăm aici îmbulziți, ca proștii, la o singură poartă”

Controversatul rapper rus Morgenshtern a susținut aseară un concert la Chișinău, în spațiul rezervat de lângă centrul comercial Megapolis Mall din sectorul Ciocana. Spre surprinderea multora, cu circa o oră înainte de concert, s-au format cozi imense de fani, care așteptau să intre la concert.

Un vlogger a publicat un video în care își arată indignarea față de modul în care a fost organizat concertul artistului rus Morgenshtern, pe timp de pandemie. Acesta a achitat peste 1.000 lei pentru un bilet în zona VIP, dar a fost nevoit să stea în rând cu orele. „Ați chemat aici câteva mii de oameni și ați pus acolo două-trei persoane care să verifice biletele. Stăm aici ca proștii îmbulziți, la o singură poartă. Vreau să întreb pentru ce am plătit pentru VIP 1200-1800 lei, dacă trebuie să stai în așa rând mare”, a menționat acesta în story.

Morgenshtern a publicat pe contul său de Instagram o secvență de la repetiții. ,,Alio, „Кишинёв, готов н*xуй”, a rostit cântărețul, în video. Mai mult, la concert au fost prezenți și copii.

Amintim că Morgenshtern s-a făcut cunoscut datorită creației sale scandaloase. Se știe că acesta utilizează cuvinte necenzurate în piese, iar mai nou, în Rusia este bănuit de propaganda substanțelor narcotice, la fel, prin piese.

La ultimul său concert, Morgenshtern a fost alungat de către fani de pe scenă.

O mașină, proiectată în două mame cu cărucioare, după un impact violent cu un alt automobil. Un bebeluș a murit
Articolul anterior
Accident grav pe traseul Chișinău-Hâncești: 4 copii și o femeie de 36 ani, printre răniți
Articolul următor
Alte articole interesante