„Încalță un copil pentru iarnă” – oferă căldură în cadrul campaniei de caritate!

Din păcate, sute de oameni din diferite colțuri ale țării vor îndura frigul și în această iarnă din cauza lipsurilor și sărăciei. Însă, sezonul rece bate la ușă! Alătură-te și tu campaniei „Încalță un copil pentru iarnă” și oferă căldură celor aflați în impas.

separator
Deja al treilea an, Asociația „Ajută un Om” organizează campania de caritate pentru a aduna cizme cu blană și a ajuta persoanele nevoiașe care îngheață din cauza frigului.

„Ca și în anii trecuți, papucii donați sunt pentru copii defavorizați (copii săraci, copii grav bolnavi și copii din familii numeroase). Noi personal mergem prin sat din casă în casă și «încălțăm» copiii. Nu lăsăm donațiile la primărie, la asistentul social, la preot, la diriginte, nimănui. Copiii pe care-i încălțăm sunt copiii din cele șapte comune (sate) unde noi lucrăm permanent, sunt beneficiarii campaniilor noastre de ani de zile”, spun organizatorii.

Papucii donați trebuie să fie obligatoriu pentru sezonul rece, adică cu blană, și să fie noi sau în stare foarte bună. În sate, zăpada este mai mare decât în orașe. Mărimea încălțămintei – de la 21-22 (copii 1 an) până la 38 (adolescenți).

Donațiile pot fi făcute în toate localurile Tucano Coffee din Chișinău, zilnic, între orele 08.00 – 22.00, până pe 30 noiembrie. Administatorii vor prelua pachetele și le vor transmite către Asociația ,,Ajută un om”.

Poți afla mai multe detalii pe pagina de facebook Ajuta un Om

Cum să îți accelerezi metabolismul și să-ți menții silueta după vârsta de 50 de ani?
Articolul anterior
Poliția: Unii șoferi de taxi din Capitală urcă la volan drogați și în stare de ebrietate
Articolul următor
Alte articole interesante