Ion Paladi joacă rolul unui doctor în filmul românesc 6ASE

O nouă provocare pentru artistul Ion Paladi – a jucat rolul doctorului Samuel, în filmul românesc 6ASE. Ion Paladi apare în calitate de actor în topul celor mai populare videoclipuri din România, filmul serial 6ASE.

Serialul 6ASE, prezintă povestea a 6 colegi de clasă ce sunt răpiți, dar cu ajutorul prieteniei reușesc să treacă împreună peste toate obstacolele.

Alla, fetița lui Tudor (Cătălin Moroșanu), fost luptător într-o organizație secretă, este răpită de mai vechii lui camarazi (Dan Negru și Dumitru Florescu) și oamenii lor, pentru a-i plăti niște polițe din trecut. Plecați într-o excursie cu școala, colegii Allei îi sar în ajutor încercând să o salveze, dar pică și ei în capcana răpitorilor.

Cursa de urmărire este cu atât mai palpitantă cu cât în căutarea copiilor pleacă atât Tudor cu cel mai bun prieten al său Kenny ( Mircea Eremia) cât și poliția din Central City, deasemenea și dirigintele clasei si cea mai nesuferită fată din liceu (Vlad Baba și Cezara Cristescu). Prin abilităților lor, cei șase reușesc să scape din locul unde sunt aduși de răpitori și caută drumul spre casa.

Rolul în care este distribuit Ion Paladi, este medicul spitalului Central- Dr.Samuel, cel care îi tratează pe răniți din înfruntare, salvându-le viața. Dar ajunge și el, mai târziu să joace un rol cheie în salvarea celor șase.

În serial vor apărea pe parcurs și alte vedete precum Lino Golden, Razvan Popescu și Nicolae Pojoga junior sau Nik. Serialul este produs de Vlad Baba, regizat de Ciprian Iacob, scenariu scris de Erica Moldovan. Filmul a fost lansat în luna octombrie, primul sezon va cuprinde 8 episoade. Serialul este difuzat pe canalul de YouTube – Roton Music TV, pe câteva posturi TV din România, dar și din Moldova.

O tânără mamă din Rusia, infectată cu noul coronavirus, şi-a reîntâlnit bebeluşul după 51 de zile
Articolul anterior
Circa 22.000 de solicitări de amânare a plăților la credite, înregistrate de băncile comerciale din țară
Articolul următor
Alte articole interesante