Irina Rimes, mărturisiri sincere. A luptat cu depresia și anxietatea: ,,Am fost de multe ori acolo jos”

Irina Rimes a vorbit recent, în cadrul unei emisiuni de peste Prut, despre momentele dificile din viața ei, artista mărturisind că a suferit și de depresie, dar și de anxietate. Cu toate acestea, artista a reușit să întoarcă lucrurile în favoarea ei, devenind mult mai puternică în urma acestor episoade.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă, trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru’, i-a mărturisit Irina Rimes lui Damian Drăghici.

Jurata de la Vocea României a recunoscut, de altfel, că anxietatea a afectat-o nu o dată, dându-i viața peste cap în diferite situații.

„Din cauza acestei anxietăți am avut multe probleme. M-a încurcat în multe feluri …să mă exprim sau să scot ‘substanța’ din mine în cel mai frumos mod, așa cum știu că aș putea. Că eu aș putea, aș putea orice, dar există aceste mici chestii care mă încurcă și unul dintre ele e anxietatea’, a mai spus Irina Rimes.

Până la 29 de ani, Irina Rimes trecuse deja printr-un divorţ şi mai multe despărţiri. Acum, se pare că norocul în dragoste i-a surâs și s-a arătat dispusă chiar să facă următorul pas în relație. Noul ei iubit vine tot din lumea muzicii și este francez. David Goldcher i-ar fi furat inima moldovencei.

sursa

Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu
Articolul anterior
Scandal în Marea Britanie. Premierul Boris Johnson și-ar fi renovat apartamentul cu fonduri de la donatori
Articolul următor
Alte articole interesante