Iuliana Beregoi a împlinit 15 ani! Artista a primit sute de mii de mesaje, de pe ambele maluri ale Prutului

Iuliana Beregoi, tânăra artistă din Moldova urmărită de peste jumătate de milion de fani pe Instagram, și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista faimoasă pe ambele maluri ale Prutului a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani.

separator
Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei mai apropiați prieteni, împărtășindu-și emoțiile cu prietenii virtuali. Tânăra moldoveancă a fost cucerită pe Instagram cu sute de mii de mesaje din partea fanilor.

,,A fost o zi perfecta, am petrecut-o doar lângă persoanele cele mai apropiate 😍❤️Va iubesc și va mulțumesc mult ca mi-ați fost alături 💞”, ,,Sunteți pur și simplu extraordinari 💞🐾 Va iubesc enorm de mult❤️”, a comunicat moldoveanca.
 

Cu ocazia aniversării de 15 ani, Iuliana Beregoi le-a făcut o surpriză fanilor și a lansat cea mai nouă melodie a sa, care se numește ,,Modul Vara”.

 

View this post on Instagram

 

Noua mea piesa, MODUL VARA💞😍

A post shared by Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial) on

Ucraina anunță că trupele ruse s-au retras din Nova Kahovka, regiunea Herson

Din 22 martie, toate unitățile armatei ruse, care erau staționate în Nova Kahovka, regiunea Herson, au părăsit orașul, potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei. Nu este clar dacă ucrainenii au preluat controlul asupra orașului.

Anterior, armata rusă a „confiscat” populației civile cantități mari de echipamente de uz casnic și electronice, bijuterii, articole de îmbrăcăminte și telefoane mobile, scrie tv8.md, conform Unian.

Bahmut rămâne epicentrul celor mai aprige lupte din est. În același timp, armata rusă crește presiunea asupra Avdiivka.

Moldova ar putea începe negocierile de aderare la UE: Declarația adoptată în Parlamentul European

Comitetul Parlamentar de Asociere UE – Moldova a adoptat, pe 23 martie, o declarație prin care cere mai mult sprijin pentru țara noastră. Anunțul a fost făcut de europarlamentarul Siegfried Mureșan, potrivit căruia s-a solicitat începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE cât mai curând, după îndeplinirea celor 9 recomandări, dar și regim european de sancțiuni pentru oligarhii care vor să destabilizeze și să corupă Moldova, scrie tv8.md.

Situația din Republica Moldova va fi discutată în Parlamentul European

Prin declarația adoptată, se mai cere „unitate special dedicată relațiilor cu Moldova la nivelul Direcției de Vecinătate a Comisiei Europene”, „mai multe resurse alocate Hub-ului UE pentru securitatea internă și managementul frontierelor Republicii Moldova”.

De asemenea, Comitetul vrea liberalizarea totală a comerțului UE Moldova, creșterea sprijinului financiar european pentru țara noastră și eliminarea tarifelor de roaming între UE și Republica Moldova.

„Am co-prezidat astăzi o reuniune foarte bună a Comitetului parlamentar de Asociere UE – Moldova. Alături de membri ai Parlamentului European și ai Parlamentului Republicii Moldova, reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, precum și ai Comisiei Europene, și ai Serviciului European de Acțiune Externă, am transmis susținerea noastră clară pentru creșterea sprijinului european oferit Republicii Moldova”, a scris Siegfried Mureșan, pe Facebook.

Klaus Iohannis: Republica Moldova va primi ajutor suplimentar consistent din partea UE

Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă la Summit-ul Consiliului European, care se desfăşoară, timp de două zile, la Bruxelles. În discursul său, liderul de la Cotroceni a transmis un mesaj de susţinere pentru executivul de la Chişinău.

Klaus Iohannis: să păstrăm unitatea drept cuvânt de ordine al viitorului |  Actualitate | Parlamentul European

KLAUS IOHANNIS preşedintele României: „Moldova va primi un ajutor suplimentar consistent, un sprijin din partea UE, și acest lucru credem că este foarte important, pentru Moldova, dar și pentru noi și toată Europa, pentru că este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, atacuri hibride și unor amenințări verbale din partea Rusiei. Acest lucru nu poate să rămână așa!” 

Consiliul European de primăvară în format extins se desfăşoară în perioada 23-24 de martie. Liderii europeni vor discuta despre cele mai recente evoluții în ceea ce privește războiul din Ucraina și despre sprijinul continuu al Uniunii. În discuţii va fi abordat şi subiectul crizei energetice şi soluţiile pe termen lung privind amortizarea preţurilor la energie.

Sportivele din Republica Moldova au câștigat medalia de argint la Campionatul European de canoe
Articolul anterior
Coloana oficială de mașini a președintelui ucrainean Vladimir Zelenski, implicată în accident. Foto!
Articolul următor