Kătălina Rusu și soțul ei sărbătoresc 2 ani de căsnicie

Emoții mari pentru Kătălina Rusu și soțul ei, Andrei Croitoru, cei doi sărbătoresc 2 ani de când și-au unit destinele. Cu această ocazie, cuplul și-a organizat o ședință foto alături de Melissa, minunea din viața lor.

Melissa a pozat curioasă și cochetă, iar artista a impresionat cu o rochie elegantă ce i-a pus în evidență silueta de milioane și spatele frumos arcuit. Kătălina Rusu se declară o mamă fericită și o soție iubită și adorată.

Interpreta a publicat un mesaj alături de pozele frumoase:

,,Doi ani în care am devenit mai puternici și mai uniți. Doi ani în care universul nostru a prins contur și s-a umplut de fericire, ani ce s-au scurs atât de repede, dar în care am reușit să adunăm un infinit de amintiri și cel mai important să o aducem pe lume pe mica noastră și gingașa prințesă, Melissa. ⁣Acasă este acolo, unde sunteți voi, familia mea. ⁣Felicitări cu cei doi ani de căsătorie pentru noi!”, a menționat Kătălina Rusu.

Mulți ani fericiți și plini de dragoste tinerei familii!

sursa foto: Facebook/Katalina Rusu

Pe 17 octombrie, se dă startul campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul Capitalei. Cetățenii sunt îndemnați să se implice activ
Articolul anterior
784 cazuri de Covid-19, înregistrate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante