La mulți ani, Carla’s Dreams! Astăzi, se împlinesc 8 ani de succes de la înființarea celei mai iubite trupe

Pe data de 20 ianuarie 2012, în Republica Moldova, a luat ființă proiectul Carla’s Dreams, un proiect muzical anonim care a cucerit publicul de la prima piesă și s-a transformat, în timp, într-un mega proiect, cu hit-uri după hit-uri, o trupă din Moldova, cu milioane de fani, mii de concerte, pe ambele maluri ale Prutului, dar și în lumea întreagă.

separator

Acum 7 ani, în martie 2013, atunci când abia pășeau pe drumul spre succes, cu pași mici, dar cu visuri mari, încrezători în propriile forțe și pregătiți să cucerească lumea, ,,cel mai misterios și neobișnuit proiect din Republica Moldova, Carla’s Dreams, a oferit primul interviu pentru Unica.md. În toți acești ani am crescut împreună, le-am ascultat piesele și ne-am bucurat împreună pentru ascensiunea lor.

Ce dezvăluiri făcea Carla’s Dreams acum mulți ani, la începutul carierei, ,,văzut de sub glugă, ochelarii și masca unui fenomen care începea să înnebunească lumea”?! Vă îndemnăm să urmăriți mai jos! Să știți că multe din scopurile băieților au fost realizate, oare au știut că vor ajunge să fie atât de iubiți și apreciați? La mulți ani, Carla’s Dreams!

,,Carla’s Dreams – cei care nu pun accent pe felul cum arată – deoarece pentru ei contează muzica, mesajul și sufletul.

Vorbesc cu…

,,… numele meu nu este atât de important. Eu sunt “vocea” Carla’s Dreams, a proiectului care are puțin peste un an. Iar la întrebarea de ce “Carla’s”, nu pot să-ți răspund. Am spus că o vom face doar la închiderea proiectului, însă până atunci mai este ceva timp…”Se vehiculează că ai avea o fiică pe nume Carla. De aici a venit și ideea de a numi proiectul Carla`s Dreams?

,,Nu pot răspunde nici dacă am copil, ca să nu mai spun de unele detalii ce țin de gen, nume. Scuze, e secret. Însă pot să vă spun că cineva din proiect are…”Masca- secretul succesului, o vei da jos vreodată?

,,Lucrurile trebuie văzute complex, iar masca joacă un rol important. Să spun că joacă unul determinat, nu aș putea afirma exact, am dubii referitor la asta.

Să o dau jos? Sper că nu, dar pot apărea diverse circumstanțe în care va fi penibil să menținem secretul. Vom face însă tot posibilul ca aceste circumstanțe să fie evitate”.Muzica- hobby sau meserie?

,,Hobby, care ne ajută să ne menținem sus. Nu am investit în acest proiect, dar ne descurcăm deocamdată. Plus, suntem ajutați de multă lume în domeniile care ar necesita cheltuieli pe care noi nu ni le putem permite.”Ce vă motivează?

… realitatea și autocenzura, de care (din păcate) încă suferim. Și când spun autocenzură, nu am în vedere Super Egoul, ci frica asta de “ce-o să zică lumea?”, “ce-o să zică șeful?” etc., care (spre mirarea unora) nu depinde de acceptul lor.Cum este percepută muzica voastră în România?

La concertele pe care le-am avut în România a fost preponderent public de la noi, astfel încât nu știm exact cum este perceput proiectul nostru. Însă este destulă lume care ne apreciază eforturile timide de a face muzică.Reguli, principii…

… greu de răspuns scurt. Încerc să fiu corect cu toată lumea, rămânând în același timp eu însumi. Asta e formula, de aici se pot extrage toate pozițiile principiale și morale. Ceva deosebit nu cred că am în acest sens.

Mott-ul…

Never explain, never complain!

Peste 10 ani…

… viu sper… restul se rezolvă!”       

Pe o porțiune a bulevardului Decebal va fi suspendat traficul rutier, timp de mai mult de o lună

Începând cu marți, 14 mai, traficul rutier va fi suspendat pe o porțiune de drum de pe bulevardul Decebal din capitală. Este vorba despre tronsonul cuprins între bd Dacia și str Nicolae Titulescu (partea impară).

Suspendarea traficului va fi aplicată în perioada 14 mai – 30 iunie. Potrivit autorităților locale, acțiunea are loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparație a trotuarelor de pe bd Decebal. Lucrările sunt effectuate de către compania SRL „VICOLIV-GRUP”.

În acest sens, autoritățile îndeamnă cetățenii să evite zona și să opteze pentru circulația pe alte străzi.  

Rusia anunță că a ocupat încă patru sate din regiunea Harkov

Ministerul rus al Apărării a anunţat duminică ocuparea a încă patru sate în provincia Harkov în partea de nord-est a Ucrainei, după alte cinci sate ocupate cu o zi în urmă în aceeaşi provincie, relatează agenţiile internaţionale de presă, transmite Digi24.ro.

„Unităţile grupării de trupe ‘Nord’ au avansat profund în liniile inamice şi au eliberat localităţile Gatişce, Krasnoie, Morokhoveţ şi Oleinikovo în regiunea Harkov, situate aproape de frontiera cu Rusia”, a transmis Ministerul rus al Apărării într-un comunicat citat de AFP, potrivit Agerpres.

Potrivit raportului public matinal al armatei ucrainene, trupele ruse au lansat în ultimele 24 de ore 12 operaţiuni de asalt în nordul provinciei Harkov ca parte a unei noi ofensive, despre care unii comentatori afirmă că ar avea ca obiectiv să oblige armata ucraineană să redirecţioneze resurse din alte sectoare ale frontului lung de circa o mie de kilometri.

O unitate a forţelor speciale din Garda Naţională ucraineană a anunţat sâmbătă seară că trupele ucrainene au fost nevoite să abandoneze unele poziţii, în timp ce trupele ruse au reuşit să ocupe mai multe sate. Comandantul-şef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sîrski, a recunoscut că situaţia trupelor sale în Harkov este „dificilă”, adăugând însă că inamicul nu a reuşit să străpungă frontul în ceea ce Kievul descrie drept o mare ofensivă rusească.

Ideea lansării unei astfel de ofensive majore în Harkov este contrazisă de Institutul pentru Studiul Războiului din SUA (ISW), conform căruia trupele ruse desfăşoară doar „operaţiuni ofensive limitate” de-a lungul graniţei Rusiei cu această provincie ucraineană şi „continuă să obţină câştiguri tactice semnificative în zone probabil mai puţin apărate”.

Nici Rusia nu a confirmat lansarea unei mari ofensive pe frontul din Harkov, menţionând doar desfăşurarea unor „acţiuni ofensive” în acea direcţie, în timp ce bloggerii militari ruşi analizează pe reţelele de socializare intensificarea atacurilor armatei ruse şi posibilele obiective ale operaţiunilor acesteia.

România livrează Ucrainei curent electric, în urma avariilor din sistemul energetic naţional provocate de bombardamentele ruse

La cererea Ucrainei, România, alături de Polonia şi Slovacia, furniza duminică energie electrică de urgenţă, iar acest lucru s-a întâmplat şi sâmbătă, relatează presa ucraineană, transmite News.ro.

Sâmbătă, necesarul consumatorilor ucraineni a fost acoperit din producţia proprie, importuri comerciale şi asistenţă de urgenţă din partea reţelelor electrice din Polonia, România şi Slovacia, a transmis Ministerul Energiei de la Kiev, scrie Ukrainskaia Pravda. Volumul total al livrărilor de urgenţă a fost mai mic de 3% din consumul zilnic de energie electrică, se arată într-un comunicat.

La cererea Ucrainei, duminică, 12 mai, a fost deja furnizată energie electrică de urgenţă din Polonia, România şi Slovacia.

Tot duminică, la cererea Poloniei, Ucraina va furniza asistenţă de urgenţă pentru a primi surplusul de electricitate din reţeaua electrică a acestei ţări.

Având în vedere pagubele semnificative suferite de reţeaua electrică ucraineană în urma bombardamentelor ruseşti, Ministerul Energiei din Ucraina îi îndeamnă pe consumatori să reducă folosirea aparatelor cu consum mare de energie în orele de vârf (în special seara, între orele 17:00 şi 22:00).

De asemenea, industria este îndemnată să îşi revizuiască procesele de producţie pentru a reduce sarcina asupra reţelei electrice şi să utilizeze importurile cât mai mult posibil pentru a se asigura că sunt evitate întreruperile şi că reţeaua este mai rezistentă.

Video! Peisaj de poveste în Amsterdam, de ziua națională a Lalelei!
Articolul anterior
Angajații din sistemul bugetar vor avea dreptul la premii anuale
Articolul următor