La mulți ani, Carla’s Dreams! Astăzi, se împlinesc 8 ani de succes de la înființarea celei mai iubite trupe

Pe data de 20 ianuarie 2012, în Republica Moldova, a luat ființă proiectul Carla’s Dreams, un proiect muzical anonim care a cucerit publicul de la prima piesă și s-a transformat, în timp, într-un mega proiect, cu hit-uri după hit-uri, o trupă din Moldova, cu milioane de fani, mii de concerte, pe ambele maluri ale Prutului, dar și în lumea întreagă.

separator

Acum 7 ani, în martie 2013, atunci când abia pășeau pe drumul spre succes, cu pași mici, dar cu visuri mari, încrezători în propriile forțe și pregătiți să cucerească lumea, ,,cel mai misterios și neobișnuit proiect din Republica Moldova, Carla’s Dreams, a oferit primul interviu pentru Unica.md. În toți acești ani am crescut împreună, le-am ascultat piesele și ne-am bucurat împreună pentru ascensiunea lor.

Ce dezvăluiri făcea Carla’s Dreams acum mulți ani, la începutul carierei, ,,văzut de sub glugă, ochelarii și masca unui fenomen care începea să înnebunească lumea”?! Vă îndemnăm să urmăriți mai jos! Să știți că multe din scopurile băieților au fost realizate, oare au știut că vor ajunge să fie atât de iubiți și apreciați? La mulți ani, Carla’s Dreams!

,,Carla’s Dreams – cei care nu pun accent pe felul cum arată – deoarece pentru ei contează muzica, mesajul și sufletul.

Vorbesc cu…

,,… numele meu nu este atât de important. Eu sunt “vocea” Carla’s Dreams, a proiectului care are puțin peste un an. Iar la întrebarea de ce “Carla’s”, nu pot să-ți răspund. Am spus că o vom face doar la închiderea proiectului, însă până atunci mai este ceva timp…”Se vehiculează că ai avea o fiică pe nume Carla. De aici a venit și ideea de a numi proiectul Carla`s Dreams?

,,Nu pot răspunde nici dacă am copil, ca să nu mai spun de unele detalii ce țin de gen, nume. Scuze, e secret. Însă pot să vă spun că cineva din proiect are…”Masca- secretul succesului, o vei da jos vreodată?

,,Lucrurile trebuie văzute complex, iar masca joacă un rol important. Să spun că joacă unul determinat, nu aș putea afirma exact, am dubii referitor la asta.

Să o dau jos? Sper că nu, dar pot apărea diverse circumstanțe în care va fi penibil să menținem secretul. Vom face însă tot posibilul ca aceste circumstanțe să fie evitate”.Muzica- hobby sau meserie?

,,Hobby, care ne ajută să ne menținem sus. Nu am investit în acest proiect, dar ne descurcăm deocamdată. Plus, suntem ajutați de multă lume în domeniile care ar necesita cheltuieli pe care noi nu ni le putem permite.”Ce vă motivează?

… realitatea și autocenzura, de care (din păcate) încă suferim. Și când spun autocenzură, nu am în vedere Super Egoul, ci frica asta de “ce-o să zică lumea?”, “ce-o să zică șeful?” etc., care (spre mirarea unora) nu depinde de acceptul lor.Cum este percepută muzica voastră în România?

La concertele pe care le-am avut în România a fost preponderent public de la noi, astfel încât nu știm exact cum este perceput proiectul nostru. Însă este destulă lume care ne apreciază eforturile timide de a face muzică.Reguli, principii…

… greu de răspuns scurt. Încerc să fiu corect cu toată lumea, rămânând în același timp eu însumi. Asta e formula, de aici se pot extrage toate pozițiile principiale și morale. Ceva deosebit nu cred că am în acest sens.

Mott-ul…

Never explain, never complain!

Peste 10 ani…

… viu sper… restul se rezolvă!”       

Video! Peisaj de poveste în Amsterdam, de ziua națională a Lalelei!
Articolul anterior
Angajații din sistemul bugetar vor avea dreptul la premii anuale
Articolul următor
Alte articole interesante