Lichidatorul-erou al accidentului nuclear de la Cernobîl s-a sinucis, după ce a vizionat serialul cu același nume

Lichidatorul-erou al accidentului de la Cernobîl s-a sinucis. Acest lucru s-a întâmplat după ce a urmărit serialul ,,Cernobîl”, raportează Daily Mail.

separator
 Bărbatul în vârstă de 61 de ani, Nagashibay Zhusupov, era locuitor al orașului kazah Aktobe. Acesta a fost unul dintre primii soldați de rezervă care urmau să fie mobilizați ca lichidatori. A lucrat în cel de-al patrulea bloc al centralei nucleare de la Cernobîl, alături de reactorul ars.

Mai târziu, guvernul a refuzat să-i ofere unul dintre apartamentele pentru care a stat la rând timp de zece ani.Din 1997, Zhusupov împreună cu soția și copiii săi au trăit în sărăcie, într-o cameră de cămin. În plus, după dezastru, sănătatea bărbatului s-a deteriorat brusc: el suferea de dureri de cap severe. Fiica bărbatului a spus că, în ajunul morții, tatăl său a urmărit serialul ,,Cernobîl”, care îi trezise amintirile dureroase. Rudele și prietenii cred că acesta a fost ultima picătură. Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Gest de bunătate! Fructe oferite gratis, la portița unei gospodării din Porumbeni
Articolul anterior
Un copil de 2 ani, din Capitală, a dispărut de la locul de joacă. Cinci echipaje de poliție l-au căutat
Articolul următor
Alte articole interesante