Maestrul Nicolae Botgros a decis să-şi blocheze toate conturile de pe reţelele sociale

Dirijorul Lăutarilor a postat pe Facebook un anunţ în acest sens pentru toţi admiratorii săi.

În postarea sa, Nicolae Botgros a solicitat înţelegere din partea celor care îl admiră şi a menţionat că este şi el om ca toţi oamenii, cu nevoile şi necazuri sale şi că preferă să lase muzica să vorbească de-acum pentru el.

„Dragii mei prieteni, Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești. Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!”, a mai spus Nicolae Botgros.

Un microbuz s-a aprins din mers pe traseul Leuşeni-Chişinău
Articolul anterior
Solicitarea de modificare a art.13 din Constituţie, fără răspuns
Articolul următor