Maestrul Nicolae Botgros pune capăt zvonurilor despre viața sa privată: ,,Nu a existat o separare de soția mea, Lidia Bejenaru”

Dirijorul Orchestrei ,,Lăutarii”, maestrul Nicolae Botgros, a venit cu o explicație pe pagina sa virtuală, după ce în presă au apărut mai multe informații despre viața sa de familie, care nu ar fi adevărate.

separator

Publicul a manifestat un interes aparte pentru viața privată a artistului, mai cu seamă după ce acesta a devenit tată pentru a doua oară, la 65 de ani. Maestrul a dezvăluit el însuși cum stau lucrurile dorind astfel să pună capăt diferitelor reinterpretări.

În ceea ce privește viața sa de familie,  Nicolae Botgros declară că nu a existat niciun divorț de soția sa, Lidia Bejenaru.

,,Pentru că în ultimii doi ani am fost sistematic terorizat și tachinat emoțional cu știri eronate (intenționat sau nu) despre persoana mea și pentru că recent a mai apărut una proaspăt născocită, cred ca ar fi bine să dau câteva răspunsuri aici, pe pagina mea mea personală, unde nimeni nu poate “schimonosi” sensul cuvintelor mele”, scrie Nicolae Botgros

,,Oamenii întotdeauna au fost ademeniți de prostia bârfei, a vorbelor aruncate în vânt și de flecăreala denigratoare…nici nu îi putem acuza pentru asta, pentru că oricât de trivial ar fi acest obicei, totuși, rămâne a fi unul omenesc.

⁉️ Ceea ce nu pot să înțeleg este, IGNORANȚA așa zișilor specialiști…asta mă sperie mai mult!”

,,Și-acum, dacă tot lumea caută să exploreze tărâmul vieții mele personale, hai că vin și cu o explicație!
Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici.

NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață.

Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu….
P.S.
Chiar dacă sunt o persoană publică, am dreptul la viață privată și rog mult să îmi respectați acest drept.

Cu respect,

Nicolae Botgros”.

În urmă cu doi ani, presa a scris despre faptul că Nicolae Botgros a devenit tată în secret, având în acel moment o relație cu artista de muzică populară Anișoara Dabija, care i-a dăruit artistului o fetiță, pe nume Nicoleta.

Bacalaureat 2024. Proba la care mii de elevi din R. Moldova ar putea primi nota 10 din oficiu

Peste 2.600 de elevi din Republica Moldova ar putea primi, în acest an, nota 10 din oficiu la examenul de Bacalaureat la „limba străină”, comparativ cu 2.000, anul trecut. Declarația a fost făcută de directoarea Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare (ANCE), Lilia Ivanov. Numărul elevilor care s-ar putea bucura de această facilitate este cel mai mare din ultimii 10 ani.

„Dacă în primul an au fost un pic peste 200 de elevi, anul trecut au fost un pic peste 2.000. Anul acesta, colegii mi-au spus că deja sunt aproximativ 2.600 de solicitări. Deci, numărul este în creștere. După data de 25 mai, va fi emis ordinul ministrului Educației și Cercetării prin care tuturor celor la care documentele sunt valide li se va acorda nota 10 din oficiu”, a declarat șefa ANCE, Lilia Ivanov, pentru radiomoldova.md.

De nota 10 din oficiu beneficiază candidații care au susținut, pe parcursul anilor de studii în învățământul general, examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine.

Lilia Ivanov a mai spus că, din acest an, absolvenții de liceu care înregistrează performanțe prin prezentarea certificatelor de competență la informatică ar putea să fie scutiți de examenul de Bacalaureat și să obțină nota 10 din oficiu. Până în prezent, au fost depuse 60 de dosare în acest sens.

În prezent, nota 10 din oficiu la sesiunea de Bacalaureat este acordată și liceenilor câștigători ai olimpiadelor naționale și/sau internaționale la disciplinele de studiu.

Pentru sesiunea de examen 2024 sunt înscriși circa 18.800 candidați, dintre care 2.514 sunt candidați restanțieri din sesiunile anterioare. În sesiunea 2023 au fost înscriși la examenul național de Bacalaureat 19.064 de candidați, în 2022 – 18.603, iar în sesiunea 2021 – 16.773.

”Conform limbii de instruire, candidații înscriși la sesiune sunt repartizați după cum urmează: limba de instruire română – 15.064 de candidați, limba de instruire rusă/engleză/bulgară/ucraineană/găgăuză – 3.688 de candidați.

Din numărul total de candidați care s-au înscris pentru susținerea examenului național de Bacalaureat, 12.007 sunt din licee teoretice (261 din liceu seral), 6.003 din colegii/centre de excelență, 338 din instituții de învățământ superior, iar 143 vor susține examenul fiind înscriși în regim de externat”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației.

Drapelul Național, pe podiumul competiției de atletică de la București! Cine este mascatul moldovean care a adus victoria

Drapelul Național a ajuns pe podiumul competiției de atletică de la București, după victoria unui colaborator din Brigada de poliție cu destinație specială” Fulger”.

După 21 de km de alergat în cadrul competiției ,,Bucharest Half Marathon”, organizat în București, România, locul 1 la ștafeta masculină de 21 km a fost câștigat de colegul nostru, Buzulan Gheorghe.

Mascatul detașamentului nr.2 al BPDS „Fulger” a concurat cu sportivi din România, Kenya, Ethiopia, Italia, Olanda, Franța, Portugalia.

”Felicitări, Gheorghe! Suntem mândri de acest rezultat și totodată conștienți că în spatele acestei reușite se află mii de km parcurși, voință și multă muncă.”, anunță Poliția R. Moldova.

Circa 4.000 de încălcări în trafic, înregistrate în zilele de odihnă

3943 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere fixate de inspectorii de patrulare, în zilele de odihnă.

– 2117 șoferi au depășit limita de viteză stabilită;
– 52 au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate;
– 99 au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranță;
– 498 au oprit vehiculul în locuri interzise;
– 49 nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliştilor;
– 550 nu au respectat indicatoarele rutiere.

Agenții de patrulare au intervenit în 266 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul Unic 112.

Regina Naturii lansează prima locație online cu miere de albine pură, cu livrare direct la ușă pe tot teritoriul Țării
Articolul anterior
Tina Karol, mamă singură după ce și-a pierdut soțul din cauza cancerului
Articolul următor