Magazin de fructe și legume bio, miere de albine, ceaiuri din plante naturale și fructe uscate, deschis de către Fundația Hospice Angelus Moldova în centrul Capitalei

Odată cu instaurarea regimului de urgență, activitatea mai multor instituții a înghețat pentru o perioadă anumită. În ceea ce privește activitatea Fundației Hospice Angelus Moldova, medicii și asistentele medicale din instituție au muncit non-stop fiind, astfel, alături de copiii și adulții cu maladii incurabile, inclusiv cancerul.

separator

Cu regret, Fundația Hospice Angelus Moldova a fost nevoită să anuleze toate evenimentele de caritate planificate pentru această perioadă. Din această cauză, inițiatorii se confruntă cu o perioadă deloc ușoară din punct de vedere financiar. Acest moment însă i-a făcut mai puternici.

Pentru a asigura continuitatea serviciilor de îngrijiri paliative calitative, oferite gratuit copiilor și adulților cu boli incurabile, fundația Hospice Angelus Moldova a deschis o afacere socială.

„Angelus Agro” este un magazin de fructe și legume bio, miere de albine si ceaiuri din plante naturale, fructe uscate și uleiuri din miez de nucă.

Oamenii care vor să-și facă săptămânal plinul cu produse ecologice și în același timp să facă și o faptă bună, sunt invitați pe strada Mihai Eminescu 42/2.

Cel mai frumos lucru este că o parte din legumele puse spre vânzare sunt crescute chiar în grădina Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus”.

Fiind inființat la inițiativa Fundației Hospice Angelus Moldova, „Angelus Agro” are misiunea de a acoperi o parte din costurile necesare asigurării serviciilor de îngrijiri paliative calificate și multidisciplinare pacienților incurabili incluși în programul Hospice Angelus.

Afacerea socială „Angelus Agro” este realizată de Fundația Hospice Angelus Moldova cu suportul Fundației Est-Europene, fiind finanțat de către Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia.

Nou: Deschide un cont de depozit fără să vii la bancă
Articolul anterior
Secretul unui bronz rapid și uniform!
Articolul următor
Alte articole interesante