Marcela Paladi a făcut primii pași pe protezele finale. Momentul care i-a adus lacrimi în ochi

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident pe viaduct, a făcut primii pași pe protezele finale. Cu zâmbetul pe față, dar și lacrimi în ochi, tânăra și-a îmbrățișat sora și a menționat că este recunoscătoare pentru multe lucruri din viață, scrie TV8.md.

„Sunt recunoscătoare pentru multe lucruri din viața asta, dar mai ales… Sunt recunoscătoare surorii mele mai mari și întregii mele familii”, a spus Marcela.

„Nu dizabilitatea ta te definește, ci curajul tău. Sunt atât de mândră de tine”, a scris sora Marcelei, pe Facebook.

TV8.md reamintește că accidentul cumplit în care Marcela și-a pierdut ambele picioare a avut loc în seara de 5 februarie. Gheorghe Begu, șoferul care a provocat accidentul a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Dintre aceștia, doi ani urmează să îi petreacă într-un penitenciar de tip deschis, iar un an și 6 luni – cu suspendare. De asemenea, bărbatul aflat la volanul mașinii care a accidentat-o pe Marcela Paladi urmează să îi achite tinerei prejudiciu de 2 milioane de lei. 

Sentința a fost pronunțată miercuri, 3 mai, de magistrații Judecătoriei Buiucani, în lipsa inculpatului, care a lipsit de la ședința de judecată. Nu s-a prezentat la ședință nici avocatul. Ulterior, poliția a localizat bărbatul și l-a reținut.

Un nou pachet de sprijin financiar pentru Republica Moldova din partea UE
Articolul anterior
Aeroportul Chișinău ar putea colabora cu companii aeriene israeliene
Articolul următor