Meghan Markle, ținute de zeci de mii de dolari în timpul vizitei în New York. Numai brățara purtată costă 12.000 de dolari

Meghan Markle a schimbat ținute de zeci de mii de dolari în timpul vizitei în New York.

Meghan Markle și prințul Harry s-au aflat în ultimele zile la New York, Statele Unite ale Americii, aceasta fiind prima călătorie de când s-au mutat în California. Ducesa de Sussex a fost, evident, în centrul atenției, întrucât și-a revenit spectaculos după nașterea celui de-al doilea copil și, în plus, a ales ținute și bijuterii de aproape 67.000 de dolari.

Meghan Markle și prințul Harry s-au aflat pentru trei zile la New York, SUA, unde au vizitat câteva obiective din metropola americană și s-au întâlnit cu oficialitățile. În timpul acestor întâlniri, ducesa de Sussex a schimbat mai multe ținute, a căror valoare se apropie de 67.000 de dolari

Conform sursei citate, în prima zi petrecută în New York, când au vizitat Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie, Meghan Markle a ales să poarte un pardesiu în valoare de 1872 de dolari, pe care l-a asortat cu pantaloni negri, de 889 de dolari și pantofi cu tocuri Aquazzura, al căror preț se ridică la 3.374 de dolari.

Ulterior, ducesa de Sussex a îmbrăcat o altă ținută, și anume un pardesiu Max Mara, care costă 4.379 de dolari, pe care l-a asortat cu o rochie neagră (561 de dolari) și o poșetă Valextra, a cărei valoare se ridică la 3.421 de dolari. Totodată, ea și-a completat ținuta cu ochelari de soare semnați de un brand celebru, care costă 184 de dolari.

Vineri, Meghan Markle și prințul Harry au fost în Harlem, New York, acolo unde au vizitat o școală. Aici, fosta actriță americană a ales să poarte o ținută burgundy, formată din palton din cașmir (5.840 de dolari), pantaloni evazați și bluză (1.685 de dolari) și pantofi Manolo Blahnik (581 de dolari). În plus, aceasta și-a asortat ținuta cu o curea semnată de Loro Piana, a cărui preț este de 77 de dolari.

Sâmbătă, Meghan Markle a schimbat două ținute. Aceasta a purtat un outfit all beige, format din pantaloni evazați și un top simplu. Soția prințului Harry a ales, însă, să-și completeze ținuta cu un palton din cașmir, dar și cu o brățară Cartier, pe care a completat-o cu un ceas semnat de același brand, al cărui preț este de 12.000 de dolari.

Seara, ea a îmbrăcat o rochie albă, semnată Valentino, a cărui preț se ridică la 4.500 ded olari. Ea și-a completat ținuta cu cercei Cartier, în valoare de 16.500 de dolari, un ceas semnat de același brand și aceeași brățară scumpă, pe care a purtat-o și dimineața. Totodată, ea a ales să poarte niște pantofi negri cu tocuri înalte.

De ce au mers prințul Harry și Meghan Markle la New York

Pentru trei zile, Meghan Markle și prințul Harry s-au aflat la New York. Aceasta a fost prima lor călătorie publică de când s-au mutat în California, SUA.

În timpul vizitei, cei doi au vizitat mai multe obiective, printre care One World Observatory din interiorul One World Trade Center, cea mai înaltă clădire din SUA.

De asemenea, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat și Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie.

totodată, cei doi au participat la Global Citizen Live, un eveniment organizat anual Great Lawn din Central Park, unde au promovat vaccinarea anti-Covid.

sursa: www.peroz.ro

Ghimbirul eliberează plămânii de secreţii. Plante care stimulează sistemul imunitar
Articolul anterior
Siropul de tuse nu este recomandat copiilor sub 2 ani. Noi dovezi și indicații ale specialiștilor
Articolul următor