Mesajele de adio lăsate de cele două fete care s-au aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din Bălți

Cele două tinere de 16 și 20 de ani, care cu puțin timp în urmă s-au aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din municipiul Bălți, au lăsat mesaje de adio în care își cer iertare de la cei apropiați. Poliția încă nu a stabilit motivul care le-a făcut pe acestea să recurgă la acest gest disperat, scrie deschide.md.

Potrivit poliției, cadavrele celor două tinere au fost găsite lângă scara unui bloc de locuințe din Bălți, dar în care niciuna dintre victime nu locuia. Ambele fete au lăsat bilețele de adio, dar niciuna dintre ele nu a menționat motivul pentru care și-au pus capăt zilelor.

În unul dintre bilețele de adio, una dintre victime și-a ceurt iertare de la mama sa, dar și a lăsat adresa unde locuiește.Eu sunt F. E. R. „Mama, iartă-mă pentru tot și vreau să știi că te iubesc. Și transmite-i fratelui meu că îl iubesc. Iartă-mă pentru toate! Eu locuiesc pe strada Chișinăului . Vă iubesc!”

În cel de-al doilea bilețel de adio, cea de a doua fată își cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din pușcărie, dar și roagă ca nimeni să nu fie învinuit de moartea sa.

„F###, eu te iubesc și iartă-mă că nu am putut să te scot din închisoare! Rog nimeni să nu fie învinuit de moartea mea! Nume prenume – neclar 6.02.2004”.

Un nou Cod galben de ploi și vânt puternic, emis în Moldova
Articolul anterior
Video! Miliardarul Jeff Bezos a ajuns în spațiu în zece minute
Articolul următor
Alte articole interesante