Mihaela Rădulescu a plâns de ziua ei! (FOTO)

1_864e66_7c4e60c609„Așa arăt eu fericită, cu lacrimile până-n cizme și cu niște emoții pe care n-am cum să le pun naibii într-o ordine. Asta e petrecerea surpriză, pe care am visat-o toată viața… Grup MRS, vă iubesc, la bucată, nu la grămadă…, da’ așa o gramadă de oameni frumoși n-am mai văzut de la un vis, în care se făcea că eram pe o planetă unde toată lumea trăia îmbrățișată. Planeta mea cu oameni ca mine… Când naiba ați construit-o ???? Ce-am făcut să merit atâta iubire ?”, a scris pe contul ei de Facebook Mihaela Rădulescu referindu-se la fanii ei care i-au trimis un filmuleţ emoţionant.

separator

2_c3ec24_5cb0185e4e„Diva de la Monaco”, cum a fost supranumită, se află în aceste zile în Austria unde se bucură din plin de frumuseţea peisajului montan. Tot aici, înconjurată de câţiva prieteni buni, veniţi cu copiii în vacanţă, Mihaela şi fiului ei, Ayan, născut cu două zile înaintea ei, au pregătit o petrecere altfel pentru împlinirea celor 9 anişori.

3_b50452_34d6b0f268„Am ajuns aproape de vârful muntelui, într-un hike model Toma:), la o stână austriacă. In the middle of nowhere mirosea a pâine de casă, pe care am mâncat-o aburindă, cu unt și smântână făcute în casă… Am văzut marmote și am ascultat muzica….de la tălăngile vacilor, întinși pe iarbă, oameni mici și mari…, cu picioarele goale în râu, cu foc de tabără și o tihnă verde cum n-am mai respirat din copilărie, de pe Ceahlău… Asta a fost petrecerea-surpriză, pe care copilul meu a trăit-o azi. Vreau și eu, de ziua mea:))))))”, a scris ea ieri pe contul ei de socializare.

Sursa

Slăbeşte de azi!
Articolul anterior
Kirkorov și Orbakaite împreună în vacanță! Foto
Articolul următor
Alte articole interesante