Ministrul de Externe spaniol José Manuel Albares Bueno vine la Chișinău

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării Europene Nicu Popescu va găzdui mâine, 16 martie, vizita ministrului afacerilor externe, Uniunii Europene și cooperării al Regatului Spaniei, José Manuel Albares Bueno. Programul șefului diplomației spaniole include întrevederi cu omologul moldovean Nicu Popescu, președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

Discuțiile oficialilor vor include subiecte ce țin de situația de securitate din regiune, gestionarea fluxului de refugiați de către autoritățile de la Chișinău precum și agenda de integrare europeană a Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Invităm jurnaliștii să participe la conferința de presă susținută de miniștrii de externe în incinta MAEIE, începând cu ora 10:15.

Instituțiile mass-media vor asigura prezența în incinta ministerului a operatorilor și a echipamentului tehnic până la ora 10:00.

Declarațiile de presă vor putea fi urmărite online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Pentru administrarea aspectelor de acces în clădirea MAEIE pentru reprezentanții presei naționale, solicităm respectuos redacțiile să notifice în prealabil la adresa de email: press@mfa.gov.md despre persoanele desemnate să participe la evenimentul de presă.

Accesul în sediul ministerului se va efectua cu prezentarea legitimației de jurnalist, efectuarea termometriei, dezinfectarea mâinilor și cu respectarea măsurilor de sănătate publică în vigoare.

În 2 săptămâni, Rusia ar putea rămâne fără resurse pentru război, estimează un general american. Zelenski, tot mai sigur de victorie
Articolul anterior
Alimentația copiilor în grădinițe, mai scumpă. Contribuția părinților va fi mai mare
Articolul următor