Miss ULIM 2012. Concursul unde frumusețea este la ea acasă

Miss ULIM 2012. Unul dintre concursurile dedicate promovării frumuseții feminine în rândul studentelor. Acesta este așteptat de studenți și a devenit deja o tradiție a Universității, desfășurându-se în fiecare an cu regularitate. În acest an evenimentul a avut loc pe 5 aprilie în incinta clubului de noapte Faraon.

Pentru titlul Miss- ULIM 2012 au intrat în competiție 8 fete curajoase şi frumoase, care au dat dovadă de inteligență, curaj și nu în ultimul rând, de atitudine de luptătoare. A fost o competiție acerbă, unde  toate participantele au fost supuse la patru probe . Acestea le-au scos în evidență calitățile artisitce, formele, gândirea logică, capacitatea de a fi la înălțime și cu zâmbetul pe buze, indiferent de emoții. Fiind toate alese ca pe sprânceană, juriului i-a fost dificil să desemneze o finalistă. Dar cum orice concurs presupune un câștigător,  Miss ULIM 2012 se numește Corina Tulei. Are 21 de ani și este studentă la facultatea de drept.

Membrii juriului au fost chiar sponsorii evenimentului:  Oleg Bolboceanu, directorul clubului de noapte Faraon; Cristina Gheiceanu, prezentatoare la  postul de televiziune PROTV,  fosta studentă la ULIM ;  Alexandru Tipa, Compania Acord Travel ;  Maxim Guțu, reprezentând Ministerul Tineretului și Sportului ; Natalia Clima, managerul salonului de frumusețe Pretty Eyes.  Sponsori au mai fost: Compania de livrave de flori “Top Flor”,  “Unica.md”, “Unica Shaping Club” și “Limovit ” care a pus la dispoziție limuzina, cu care au fost plimbate fetele.

Marea Finală a Concursului Miss 2012 între Universităţile din Republica Moldova va avea loc  pe 13 mai.

Tot ce trebuie să știi despre solar!
Articolul anterior
Cockteil „Cafe porto”
Articolul următor
Alte articole interesante