Modelul Nastasia Urbano, care câștiga un milion de dolari pe an, a ajuns cerșetoare în Barcelona

Un fost model care a apărut pe coperta Vogue și care câștiga un milion de dolari pe an trăiește acum pe stradă, la Barcelona. În anii ’80 era o femeie superbă, plătită regește pentru frumusețea ei. A lucrat alături de nume mari din modelling, precum Linda Evangelista, a fost imaginea parfumului emblematic al casei Yves Saint Lauren, Opium, și a luat masa cu Jack Nicholson și Andy Warhol, în anii ’80. Și totuși, steaua ei a apus, iar acum, la 57 de ani, Nastasia Urbano trăiște pe străzi.

separator
„Am apărut în toate revistele, eram iubită de toți. Luam un milion de dolari pe an pentru doar 20 de zile lucrate și am dus-o așa cam doi sau trei ani. Luam masa cu Jack Nicholson, a doua zi cu Andy Warhol sau chiar cu Roman Polanski. Am fost la petreceri cu Melanie Griffith, Don Johnson, și Simon and Garfunkel. Trebuia să merg la nunta Madonnei cu Sean Penn, fiindcă David Keith era invitat și noi aveam o relație atunci, dar în acea zi eram mahmuri și nu ne-am putut trezi. Aveam tot, trăiam ca o regină”, a povestit Nastasia Urbano, potrivit Daily Mail. Nastasia Urbano spune că viața ei s-a schimbat când l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soț și tatăl copiilor ei. Ea susține că a plătit singură toate cheltuielile și în cele din urmă soțul a părăsit-o, lăsând-o doar cu hainele de pe ea: „Singurul lucru bun din acea relație au fost copiii, restul a fost oribil. El a plătit tot cu banii mei. La doar două zile după ce l-am cunoscut, mi-a cerut să-i cumpăr un BMW, iar eu, ca proasta, am semnat cecul. Eram îndrăgostită…”.

Fostul model suferă acum de depresie. A fost evacuată din multe case deoarece nu a mai putut plăti chiria și acum trăiește sub cerul liber, în Barcelona. Uneori doarme pe la prieteni, alteori în spațiile pentru bancomate cu uși automate din sediile băncilor.

„Vreau să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc. Am obosit să supraviețuiesc și să cerșesc. Oamenii din jurul meu m-au părăsit, toți au plecat și nu sunt surprinsă. Vreau să vadă copiii că sunt bine. Vreau să mă reclădesc ca persoană și să fiu OK, ca să fie mândri de mine”, a spus Nastasia.După ce au auzit despre situația ei, câțiva foști colegi au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să-și revină. „Am fost șocată. Nimeni nu se aștepta la asta. Eram la nivelul unor prințese, dar ea era o zeiță”, a spus fostul model Ruth Schuler, care a lucrat cu Nastasia. „Îmi amintesc că era o persoană introvertită, foarte frumoasă și foarte generoasă cu ceilalți. Cunoșteam multă lume. Primul lucru pe care o să-l fac e să vorbesc cu ea, să văd cum e și ce îi trebuie”, a promis Ruth.

Un alt fost model, Hernando Herrera, vrea să o ajute pe Nastasia: „Are multe lucruri de oferit lumii modei. Poate face multe lucruri, nu doar să fie model, ci să țină conferințe, discursuri și alte activități. Sunt pregătită să o învăț și să vorbesc cu fotografii și cu agențiile pentru ca ea să lucreze din nou.”

sursa

Cum arată drumurile din Germania după o iarnă îndelungată
Articolul anterior
Sharon Stone, la un pas de moarte. Actrița a făcut dezvăluiri dramatice
Articolul următor
Alte articole interesante