Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească!

Perioada de după Sărbători este una în care aproape to

separator
ți vor să dea jos kilogramele în plus acumulate. Astfel în așa tempou mulți ajung să se întrebe care sunt cele mai eficace cure de slăbire.

Iată câteva secrete bizare dezvăluite de vedete în ceea ce priveşte curele de slăbire.

Anne Hathaway a avut o metodă drastică de a slabi pentru a părea cât mai veridică în rolul lui Fantine (mama lui Cosette), din pelicula Mizerabilii. Actriţa a declarat pentru Vogue, că a început cu o detoxifiere în urma căreia a pierdut 4,5 kg, apoi a supravieţuit cu doar două batoane subţiri de ovaz deshidratat. A slăbit 6,8 kilograme în două săptămâni. „Ideea era să par pe moarte. Privind în urmă la întreaga experienţă, a fost o întreagă nebunie”.

O alternativă mult mai sănătoasă pentru organism poate fi varianta Oliviei Wilde, pentru a intrat în costumul super-mulat din „Tron”. Ea a declarat pentru Women’s Health că cel mai rapid mod de a slăbi este să nu mai bei: „Scapi de 2,3 kilograme, în două săptămâni”. În plus, Olivia a luat lecţii de arte marţiale şi a renunţat la pâine.

 

Pentru a reveni la formele de dinainte de naștere, Amy Adams, protagonistă în filmul The Master, a luat lecții de dans la bară.

 

 

Secretul lui Scarlett Johannsson pentru formele din The Avengers sunt pantofii de alergat Vibram. Iar pentru rolul din Black Widow, Scarlett a făcut box și exerciții cu greutăți.

Alec Baldwin a slăbit 13 kilograme după ce a aflat că se îndreaptă spre diabet. Influențat de soția sa, instructor de yoga, Baldwin a renunțat la alimentele care conțin zahar și amidon, a făcut exerciții de yoga, pilates, bicicleta.

Secretul lui Jenny McCarthy este pepenele. „Te ajută dacă reții apa pentru că este un diuretic natural. Este sațios și delicios”, a declarat celebrul model pentru Shape. În plus, Jenny face de două ori pe săptămână exerciții de yoga, de doua ori pe săptămână antrenamente de forță și aleargă de 3-5 ori pe săptămână.

 Sursa: http://sfatulparintilor.ro/

Bananele întăresc sistemul osos
Articolul anterior
Shakira şi Gerard Piquet au devenit părinţi. Artista a născut!
Articolul următor
Alte articole interesante