Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească!

Perioada de după Sărbători este una în care aproape to

separator
ți vor să dea jos kilogramele în plus acumulate. Astfel în așa tempou mulți ajung să se întrebe care sunt cele mai eficace cure de slăbire.

Iată câteva secrete bizare dezvăluite de vedete în ceea ce priveşte curele de slăbire.

Anne Hathaway a avut o metodă drastică de a slabi pentru a părea cât mai veridică în rolul lui Fantine (mama lui Cosette), din pelicula Mizerabilii. Actriţa a declarat pentru Vogue, că a început cu o detoxifiere în urma căreia a pierdut 4,5 kg, apoi a supravieţuit cu doar două batoane subţiri de ovaz deshidratat. A slăbit 6,8 kilograme în două săptămâni. „Ideea era să par pe moarte. Privind în urmă la întreaga experienţă, a fost o întreagă nebunie”.

O alternativă mult mai sănătoasă pentru organism poate fi varianta Oliviei Wilde, pentru a intrat în costumul super-mulat din „Tron”. Ea a declarat pentru Women’s Health că cel mai rapid mod de a slăbi este să nu mai bei: „Scapi de 2,3 kilograme, în două săptămâni”. În plus, Olivia a luat lecţii de arte marţiale şi a renunţat la pâine.

 

Pentru a reveni la formele de dinainte de naștere, Amy Adams, protagonistă în filmul The Master, a luat lecții de dans la bară.

 

 

Secretul lui Scarlett Johannsson pentru formele din The Avengers sunt pantofii de alergat Vibram. Iar pentru rolul din Black Widow, Scarlett a făcut box și exerciții cu greutăți.

Alec Baldwin a slăbit 13 kilograme după ce a aflat că se îndreaptă spre diabet. Influențat de soția sa, instructor de yoga, Baldwin a renunțat la alimentele care conțin zahar și amidon, a făcut exerciții de yoga, pilates, bicicleta.

Secretul lui Jenny McCarthy este pepenele. „Te ajută dacă reții apa pentru că este un diuretic natural. Este sațios și delicios”, a declarat celebrul model pentru Shape. În plus, Jenny face de două ori pe săptămână exerciții de yoga, de doua ori pe săptămână antrenamente de forță și aleargă de 3-5 ori pe săptămână.

 Sursa: http://sfatulparintilor.ro/

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, și-au surprins urmăritorii cu un moment deosebit. Cele două au făcut un cover la piesa ,,Soarele și Luna” cu care Pasha Parfeni va reprezenta Moldova la concursul internațional „Eurovision Song Contest”.

„Sa-l sustinem pe @pashaparfeni la @eurovision. Pasha Parfeni, noi te sustinem! Anul asta aduceti-ne Eurovisionul acasa! Soarele si Luna”, a scris soprana în descrierea filmulețului.

Momentul i-a lăsat cu fiori pe internauți. Cele două voci au fost acompaniate chiar de Ana, la pian.

,,Două picături de apă, atât de frumoase și talentate… vă urmăresc cu drag”, ,,Bravo și succes Pasha”, au scris admiratorii virtuali.

În Capitală, un șofer nu a cedat trecerea pentru un grup de copii, provocând o situație de risc

Imagini video publicate pe rețelele sociale arată momentul în care mai mulți copii încearcă să traverseze strada la o trecere de pietoni, dar șoferul a ignorat acest lucru și a continuat să conducă calm, relatează rupor.md.

Este de remarcat faptul că acest lucru s-a întâmplat pe același loc unde o fată de 12 ani a fost doborâtă de un troleibuz în urmă cu mai bine de o lună.

Amintim că tragicul incident s-a petrecut vineri, 24 martie, pe bulevardul Mircea cel Batrin din capitală. Anastasia traversa drumul pe o trecere de pietoni nereglementată când a fost lovită de un troleibuz pe ruta 13. Femeia care conducea troleibuzul a fost arestată preventiv.

Duma Rusiei nu a susținut obținerea simplificată a cetățeniei ruse pentru transnistreni

Duma de Stat a Federației Ruse a respins un amendament la legea „Cu privire la cetățenie”, care prevede obținerea simplificată a cetățeniei pentru locuitorii din Transnistria. Se propunea ca PMR (Republica Moldovenească Nistreană) să fie considerată „teritoriul Moldovei, unde limba rusă este oficială”.

Russia forcing its passport on citizens of occupied Ukraine: official | TVP  World

Amendamentul a fost propus de Konstantin Zatulin, deputat din partea partidului Rusia Unită, scrie www.realitatea.md, conform Rupor.

„Este o încercare de a găsi un răspuns la întrebarea cum, de exemplu, putem ajuta oamenii din Republica Moldovenească Nistreană care nu este recunoscută de noi. Vreau să notez: în același timp, Ministerul nostru de Externe face deja declarații pe bună dreptate că vom apăra teritoriul Transnistriei în același mod ca și teritoriul Federației Ruse, dacă Moldova sau Ucraina, împreună cu Moldova, încercați nu numai să blocați, ci și să efectuați o invazie armată acolo. Vorbim despre posibilitatea simplificării cetăţeniei pentru cetăţenii acelei părţi a Republicii Moldova recunoscute, unde limba oficială este rusă. În Transnistria, rusa este limba oficială alături de moldovenească și ucraineană. Nu în Moldova. Din această cauză, le acordăm o asemenea preferință. De aceea am propus acest amendament – pentru a ieși din situație fără a numi nerecunoscuta Republică Nistreană”, a explicat Zatulin.

Raportorul pentru proiectul de lege „Cu privire la cetățenie”, Artem Turov, a respins amendamentul, în ciuda faptului că îi reprezintă pe rezidenţii transnistreni cu cetăţenie rusă în Duma.

„Împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, cu Ministerul Afacerilor Interne, lucrăm individual la fiecare cerere privind cetăţenia pe care doresc să o primească anumiţi cetăţeni care locuiesc pe acest teritoriu. În prezent, limba rusă a primit statutul de limbă oficială sau de stat pe lângă Federația Rusă în Republica Belarus, Republica Kârgâzstan și Republica Osetia de Sud. Astfel, numărul de state sau teritoriile lor individuale care au stabilit limba rusă ca limbă de stat sau oficială este foarte limitat. Comisia nu sprijină amendamentul”, a spus Turov.

Bananele întăresc sistemul osos
Articolul anterior
Shakira şi Gerard Piquet au devenit părinţi. Artista a născut!
Articolul următor