Multe surprize și informații utile pentru un mod sănătos de viață, la seminarul gratuit „Beauty&Detox” de la „Shopping MallDova”!

Primăvara ești mai inspirată să faci schimbări pozitive, iar acestea devin mult mai ușoare dacă ai exemple și sfaturi prețioase de la profesioniști. Acestea, dar și ultimele tendințe în materie de alimentație corectă și beneficii pentru un mod sănătos de viață, au fost prezentate de către Doctorul în Științe medicale Galina Tomaș, nutriționist, în cadrul seminarului gratuit „Beauty&Detox”. Evenimentul a fost găzduit de singurul centru comercial de nivel european din țară „Shopping MallDova”.

separator

Natalia Rogovschii, director Marketing&PR „Shopping MallDova”:

„Shopping MallDova” oferă vizitatorilor săi o experiență completă de shopping și de petrecere a timpului liber, dar și activități utile și informative pentru fiecare membru al familiei. Seminarul gratuit „Beauty&Detox” se adresează tuturor femeilor, dar și familiilor care își doresc să înceapă o serie de schimbări pozitive în viața lor și să adopte un mod sănătos de viață. De aceea am venit cu inițiativa de a organiza un eveniment deschis la care poate participa oricine își dorește.”

Participanții au avut parte de o oră plină de informații utile. Nutriționistul Galina Tomaș a vorbit despre frumusețe și detoxifierea organismului, despre efectele miraculoase ale consumului de vitamine precum și despre beneficiile utilizării sucurilor naturale. Acestea au fost preparate pe  loc de către interpreții Dianna Rotaru și Igor Sîrbu, care au demonstrat cât de ușor poți combina alimentele sănătoase pentru a obține sucuri naturale și pline de vitamine.

Galina Tomaș, nutriționist:

„Nu recomand dietele, în schimb recomand respectarea regulilor stilului sănătos de viață. Dieta te obosește și este indicată pentru o perioadă foarte scurtă, în schimb, modul sănătos de viață este pentru o viață întreagă. Astfel de evenimente, precum este seminarul gratuit „Beauty&Detox” sunt necesare publicului larg. Aici oamenii pot învăța totul despre o alimentație sănătoasă și pot fi motivați să adopte un stil sănătos de viață.”

Dianna Rotaru, interpretă:

„Am început să am grijă de sănătatea mea încă din adolescență. Stilul sănătos de viață mă ajută să mă mențin în formă. Am un regim alimentar bine pus la punct, nu mănânc foarte mult. De asemenea, am consultat cărțile de alimentație inteligentă și toate astea m-au ajutat să fiu ceea ce sunt acum. Or, eu sunt un om al creației iar pentru a crea este nevoie de multă energie și sănătate. Deci am foarte mare grijă de acest aspect. Eu nu recomand dietele nimănui, pentru că ele te ajută defapt să te îngrași, recomand o alimentație echilibrată, fără abuzuri alimentare, să consulte nutriționiști și să facă cât mai mult sport.”

Cei prezenți la eveniment au gustat din sucurile naturale pregătite pe loc de către organizatori și au plecat acasă cu multe informații și motivația de a adopta un stil de viață sănătos.

Participantă:

„Învăț în străinătate, iar în ultimul timp am pus câteva kilograme și am început să merg la sală. Acum că m-am întors acasă în vacanță am văzut acest eveniment pe o rețea de socializare și am venit pentru a afla mai multe despre alimentația sănătoasă și detox. Mi-au plăcut mult rețetele prezentate aici și cu siguranță le voi încerca pentru că nu sunt complicate.”

Participantă:

„Încerc să mă alimentez corect pentru ca micuța mea să primească toate vitaminele necesare prin laptele matern. Am început să practic sportul pentru că înțeleg că o mamă sănătoată este indispensabilă pentru copii ei. Azi sunt aici pentru a afla cât mai mult despre alimentația sănătoasă.”

În cadrul seminarului, medicul dermatolog Ina Lozovoi – Trestian a oferit sfaturi despre cum ne putem revigora tenul și părul după sezonu rece dar și ce putem face pentru a le menține sănătoase pe tot parcursul anului.

Ina Lozovoi-Trestian, medic dermatolog:

„Aceste evenimente sunt foarte importante și ar fi bine să se organizeze cât mai des, deoarece încă avem carențe la capitulul modul sănătos de viață, încă suntem adepții meselor copioase, dar nimeni nu înțelege că este mult mai sănătos să mănânci salate. Ar fi bine ca astfel de programe de educare și promovare a stilului sănătos de viață să fie organizate atât în grădinițe cât și în școli pentru a trece la un alt mod de viață, și cel mai important să trăim mai mult și mai fericiți fiind sănătoși și plini de energie.”

Pe lângă sfaturile utile primite la seminar, cei prezenți au primit cadouri din partea organizatorilor. Femeile dornice de a afla ceva nou în materie de makeup s-au lăsat pe mâna specialiștilor de la Vizaje-Nika, iar Casa Rinaldi a venit cu un fourchette gratuit pentru participanți.

Vezi mai multe poze de la eveniment:

Cum arată în costum de baie, soția lui Emmanuel Macron?
Articolul anterior
Privé Fashion Events – colecții spectaculoase, decor nonconformist îmbinat cu rafinament, eleganță și senzualitate!
Articolul următor
Alte articole interesante