Nu știa ce-i ăla sex când era cu Tom Cruise

Nicole Kidman a fost căsătorită cu Tom Cruise, în perioada 1990-2001, când păreau foarte fericiți. Însă în ultimele sale declarații, frumoasa  actriţă,  a dezvăluit că abia acum înţelege cu adevărat ce înseamă să ai o viaţă sexuală.

separator

„Am avut mare noroc că l-am întâlnit pe actualul meu soţ Keith Urban pentru că mi-a dat încrederea în mine şi în feminitatea mea. Mariajul cu Tom nu a fost unul foarte pozitiv. Iar la capitolul viaţă sexuală, abia acum înţeleg ce înseamnă să faci dragoste”, a declarat Nicole pentru RadarOnline.


Aceasta a mai adăugat: „Cu Tom nu puteam să mă manifest şi să îmi valorific potenţialul sexual, însă acum simt că renasc”. Cât despre divorţul lui Tom de Katie Holmes, Nicole Kidman a spus: „Sunt alături de el deoarece trece printr-o perioadă grea”.

Sursa: http://www.libertatea.ro

În atenția celor care nu muncesc! Ajutorul de șomaj se va reduce treptat! Precizările ministrului Buzu

Cei care nu-și găsesc un loc de muncă în timp util sau cei care nu acceptă locul de muncă propus de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, vor pierde gradual ajutorul de șomaj. O spune ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, potrivit căruia, astfel, statul încurajează angajarea în câmpul muncii. Potrivit ministrului, cei care au statut de șomer, dar și-au găsit rapid un loc de muncă, vor beneficia timp de 3 luni și de ajutor de șomaj și de salariu, notează IPN.

Luna aprilie vine cu vești mai puțin bune pentru persoanele care au statut de șomer în Republica Moldova. A intrat în vigoare reducerea graduală a cuantumului ajutorului social pentru șomeri, până la excluderea definitivă a ajutorului din partea statului, dacă persoanele nu se angajează la muncă.

„Începând cu luna aprilie a anului curent toate persoanele cu statut de șomer care beneficiază de ajutor social, care nu-și vor găsi un loc de muncă sau nu vor accepta locul de muncă oferit de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, vor pierde dreptul de a beneficia de ajutor social. Dacă nu-și găsesc un loc de muncă în 6 luni, următoarele 2 luni vor pierde 20% din valoarea ajutorului social, dacă beneficiază de ajutor social timp de 8 luni, valoarea ajutorului se reduce cu 40%, iar după 10 luni vor pierde în totalitate ajutorul social. Ulterior, pe o perioadă de 12 luni nu vor avea dreptul să se reînscrie în acest program. Sunt măsuri introduse pentru a stimula încadrarea persoanelor în câmpul muncii”, a spus Alexei Buzu în cadrul emisiunii „La 360 de grade” de la Radio Moldova.

Potrivit ministrului, statul îi va susține pe care cei care-și găsesc rapid un job. Astfel, în primele 3 luni de la angajare, persoanele vor ridica atât salariul, cât și ajutorul de șomaj oferit de stat.

„O persoană care beneficiază de ajutor social și reușește să-și găsească un loc de muncă, pentru o perioadă de 3 luni va continua să beneficieze și de salariu, și de ajutor social. Nu va trebui să renunțe imediat la ajutor social și nu va trebui să aleagă între ajutorul social și un salariu care, la început, poate fi mai mic. În fiecare lună monitorizăm atent cifrele pentru fiecare raion, vom vedea cum evoluează lucrurile. Vom veni cu un pachet de modificări legislative prin care vom stimula și Agențiile Teritoriale pentru Ocuparea Forței de Muncă să ofere mai multe servicii șomerilor într-un mod proactiv. Le vom oferi toată informația, tot suportul ca sa-i ajutăm să-și găsească un loc de muncă, pentru că doar astfel aceste persoane pot sparge cercul vicios al sărăciei. Avem raioanele Ocnița, Dondușeni, Nisporeni, unde ponderea persoanelor cu statut de șomer care beneficiază de ajutor social este peste media țării”, a mai spus ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, numărul șomerilor în Republica Moldova în anul 2022 a fost de 27,7 mii, fiind în ușoară descreștere față de nivelul anului 2021, când s-au înregistrat 28,2 mii de șomeri.

VIDEO! Accident de coșmar pe o autostradă cu implicarea a circa 60 de maşini ! Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, după ce o furtună de praf a provocat, luni, tamponarea a cel puţin 40-60 de maşini de-a lungul unei autostrăzi importante din Illinois, au anunţat autorităţile locale, citate de CNN și stirileprotv.ro

Accidentele de pe I-55 au dus la închiderea autostrăzii în comitatele Sangamon şi Montgomery, potrivit Departamentului de Transport din Illinois. Oraşul Springfield, capitala statului, se află în comitatul Sangamon.

Căpitanul Ryan Starrick, de la Poliţia statală din Illinois, a declarat că cel puţin „între 40 şi 60 de autoturisme” au fost implicate în aceste accidente şi că au fost raportate „multiple decese” şi peste 30 de persoane spitalizate.

Cel puţin două semiremorci au luat foc în urma accidentelor, potrivit lui Starrick.

„Interstate 55 în sudul comitatelor Sangamon şi nordul Montgomery rămâne închisă în ambele direcţii din cauza numeroaselor accidente provocate de o furtună de praf, care a redus foarte mult vizibilitatea”, a precizat Departamentul de Stat al Transporturilor într-un tweet.

VIDEO! Rusoaice, obligate să se dezbrace în lenjerie intimă la ieșirea din tură

Un videoclip filmat cu camera ascunsă și publicat pe rețelele sociale arată cum femeile de la o firmă din Rusia sunt forțate să se dezbrace și să fie supuse perchezițiilor corporale pentru a nu fura marfă de la serviciu. Este vorba de angajatele de la un depozit al companiei Wildberries, varianta rusească a Amazon, potrivit Daily Mail citat de stirilecanalD.ro.

La ieșirea din tură, rusoaicele sunt obligate să rămână în lenjerie intimă, înainte de a fi controlate de paznicii complexului logistic. Potrivit sursei citate, femeile sunt trecute prin aceste percheziții umilitoare înainte de a începe și își încheie turele pentru a atenua furturile de bunuri.

Paznicii depozitului se asigură că femeile nu iau articole interzise de la locul lor de muncă. Compania este condusă de oligarhul apropiat lui Putin, Tatiana Bakalchuk, în vârstă de 47 de ani, o miliardară pornită de la zero, mamă a șapte copii și fostă profesoară de engleză.

Secretul succesului în cazul ei: legăturile strânse cu Kremlinul.

Videoclipul de mai jos ar fi filmat în sediul firmei din Sankt Petersburg- dar sursele citate susțin că femeile angajatele Tatianei Bakalchuk din mai multe locații sunt forțate să se dezbrace în lenjerie intimă la venire și plecarea de la serviciu, notează Stirilekanald.

„Muncitoarele, sub supravegherea camerelor video, se dezbracă și merg la punctul de control”, se arată într-un raport.

Alte rapoarte de presă spun că „ziua de lucru în depozitele Wildberries se termină cu o percheziție și dezbrăcat în lenjerie intimă.

„Așa a găsit de cuviință conducerea companiei să lupte împotriva furtului în depozite”.

Videoclipul arată femei percheziționate de inspectoare, dar și bărbați sunt supuși ritualului, potrivit Life.ru, a cărei jurnalist a intrat sub acoperire pe platformă.

„Corespondentul nostru… a lucrat acolo doar trei zile, dar a avut destule impresii cât să dureze toată viața”, a scris publicatia rusa.

„Conform investigației sale, fiecare dimineață în depozit începe într-adevăr cu o procedură umilitoare.”

Bakalchuk- cea mai bogată femeie din Rusia- a avut o avere de 130 miliarde euro, dar imperiul ei a fost lovit recent de greve din cauza cerințelor ei stricte de muncă.

Soțul Nicoletei Luciu:” La beție oamenii fac uneori lucruri regretabile…”
Articolul anterior
A plătit 9000 de euro pentru a putea cânta mai departe
Articolul următor