Soțul Nicoletei Luciu:” La beție oamenii fac uneori lucruri regretabile…”

Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, a fost filmat în timp ce își bătea amanta, pe un yaht, în Croația. Cu toate că se vorbea demult că ar avea o viață dublă, aceste informații nu au fost niciodată confirmate. Fotografiile făcute de reporterii revistei Ciao, arată că viața de familie a Nicoletei, nu este tocmai ideală.

separator

Cu doar numai 3 zile înaite de apariția acestor fotografii, Nicoleta Luciu spunea că dacă ar fi înșelată, ar divorța fără ezitare.
Fiind prins cu amanta, Zsolt a venit cu primul avion în țară pentru a lămuri situația. În drum spre Nicoleta, acesta a cumpărat un buchet uriaș de trandafiri roșii, pentru soția sa. După ce au discutat cu nașii lor, Zsolt a făcut primele declarații în legătură cu acest caz.
„Am decis că vrem să mergem mai departe. Să avem grijă de familia noastră frumoasă, de relația noastră și de cei patru copii pe care ni i-am dorit atât de mult. Pentru nimic în lume nu merită să stricăm asta! I-am spus „iubita mea, iarta-mă că te-am făcut să suferi. Înțeleg cât e de greu să treci printr-o asemenea situație”, a povestit Zsolt.
„ A fost o întâlnire de afaceri, care s-a sfîrșit cu o beție, iar la beție oamenii fac uneori lucruri regretabile. I-am jurat că nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva. I-am spus și azi-noapte, așa cum i-am spus de când ne cunoaștem, că doar pe ea o iubesc și că o s-o iubesc toată viața. Nu iubesc pe nimeni altcineva, în viața mea nu mai există o altă femeie”, a mai spus el.
Până acum Nicoleta nu a făcut nici o declarație oficială în ceea ce privește viitorul familiei. Deocamdată nu se știe dacă va divorța sau va rămâne alături de soțul infidel.


Amintim că reporterii revistei Ciao.ro, l-au surprins pe Zsolt în compania unei alte doamne. Pe yaht-ul unde a fost fotografiat cu amanta, erau doar 3 persoane: soțul Nicoletei, presupusa amantă a acestuia și bodyguardul lui.
„Muzica era foarte tare și alcool din belșug. La un moment dat cei doi au devenit foarte apropiați, au dansat pe o melodie foarte romantică, apoi au coborât sub punte. Acolo au stat 20 sau 30 de minute, după care au revenit. Și-au aprins câte o țigară și au început să discute în contradictoriu. La un moment dat Zsolt s-a ridicat de la masă și a bruscat-o pe amanta lui. După acest incident, femeia a părăsit yahtul”, povestesc reporterii care au făcut fotografiile compromițătoare.

Sursa: http://www.acasatv.ro/

 

3 stiluri vestimentare care îţi fac toamna mai cool şi mai feminină!
Articolul anterior
Nu știa ce-i ăla sex când era cu Tom Cruise
Articolul următor
Alte articole interesante