Soțul Nicoletei Luciu:” La beție oamenii fac uneori lucruri regretabile…”

Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, a fost filmat în timp ce își bătea amanta, pe un yaht, în Croația. Cu toate că se vorbea demult că ar avea o viață dublă, aceste informații nu au fost niciodată confirmate. Fotografiile făcute de reporterii revistei Ciao, arată că viața de familie a Nicoletei, nu este tocmai ideală.

separator

Cu doar numai 3 zile înaite de apariția acestor fotografii, Nicoleta Luciu spunea că dacă ar fi înșelată, ar divorța fără ezitare.
Fiind prins cu amanta, Zsolt a venit cu primul avion în țară pentru a lămuri situația. În drum spre Nicoleta, acesta a cumpărat un buchet uriaș de trandafiri roșii, pentru soția sa. După ce au discutat cu nașii lor, Zsolt a făcut primele declarații în legătură cu acest caz.
„Am decis că vrem să mergem mai departe. Să avem grijă de familia noastră frumoasă, de relația noastră și de cei patru copii pe care ni i-am dorit atât de mult. Pentru nimic în lume nu merită să stricăm asta! I-am spus „iubita mea, iarta-mă că te-am făcut să suferi. Înțeleg cât e de greu să treci printr-o asemenea situație”, a povestit Zsolt.
„ A fost o întâlnire de afaceri, care s-a sfîrșit cu o beție, iar la beție oamenii fac uneori lucruri regretabile. I-am jurat că nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva. I-am spus și azi-noapte, așa cum i-am spus de când ne cunoaștem, că doar pe ea o iubesc și că o s-o iubesc toată viața. Nu iubesc pe nimeni altcineva, în viața mea nu mai există o altă femeie”, a mai spus el.
Până acum Nicoleta nu a făcut nici o declarație oficială în ceea ce privește viitorul familiei. Deocamdată nu se știe dacă va divorța sau va rămâne alături de soțul infidel.


Amintim că reporterii revistei Ciao.ro, l-au surprins pe Zsolt în compania unei alte doamne. Pe yaht-ul unde a fost fotografiat cu amanta, erau doar 3 persoane: soțul Nicoletei, presupusa amantă a acestuia și bodyguardul lui.
„Muzica era foarte tare și alcool din belșug. La un moment dat cei doi au devenit foarte apropiați, au dansat pe o melodie foarte romantică, apoi au coborât sub punte. Acolo au stat 20 sau 30 de minute, după care au revenit. Și-au aprins câte o țigară și au început să discute în contradictoriu. La un moment dat Zsolt s-a ridicat de la masă și a bruscat-o pe amanta lui. După acest incident, femeia a părăsit yahtul”, povestesc reporterii care au făcut fotografiile compromițătoare.

Sursa: http://www.acasatv.ro/

 

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Nereguli la Institutul Oncologic: alimente alterate sau păstrate necorespunzător. Alimente bune, ascunse în încăperi încuiate pentru a fi sustrase

Nereguli în alimentaţia pacienţilor de la Institutul Oncologic din Chişinău. Ministrul Sănătăţii, Ala Nemerenco, spune că în urma unui control inopinat s-au depistat alimente alterate sau păstrate necorespunzător.

Șeful unei secții din cadrul Institutului Oncologic, reținut pentru  corupție, plasat în arest pentru 20 de zile. CNA: un nou denunț a fost  depus pe numele lui – Ziarul de Gardă

De asemenea, cantităţi importante de produse, precum pâine, pește, ficat de curcan, carne de vită, crupe, ulei, sare şi zahăr, erau ascunse în încăperi încuiate. Într-o debara au fost găsite 17 lăzi cu prune uscate, 12 saci de mere uscate, 8 pachete de detergent praf şi altele.

Ministrul Sănătăţii afirmă că, de fapt, produsele erau pregătite pentru a fi sustrase din spital, scrie TVR Moldova.

Poliţia a întocmit un proces verbal în acest caz iar şefa blocului alimentar şi-a dat demisia. Nemerenco mai notează că, a doua zi după control, meniul s-a îmbunătățit, pacienţii primind cu chifle, eclaire și croissante coapte in bucătăria spitalului.

Amintim că verificările în spitale au început după ce mai multe femei s-au plâns, pe reţelele sociale, de mâncarea proastă din maternităţi.

„Ora Pământului”. Guvernul îndeamnă cetățenii să deconecteze lumina în această seară timp de o oră

Astăzi, 25 martie, marcăm „Ora Pământului”. În acest context, Guvernul îndeamnă cetățenii să deconecteze lumina timp de o oră, în intervalul 20:30 – 21:30.

ASTĂZI: ORA PĂMÂNTULUI 2022. Oameni din toată lumea sting lumina în această  seară, timp de o oră - Alba24

„În această sâmbătă, împreună cu instituțiile guvernamentale ne alăturăm mișcării globale „Ora Pământului”. Acțiunea reprezintă un simbol al respectului pentru natură, un aport în diminuarea consecințelor schimbărilor climatice. Te îndemnăm să deconectezi lumina timp de o oră, în intervalul 20:30 – 21:30”, se arată într-un comunicat emis de Guvern.

Potrivit Ministerului Mediului, anul acesta, de Ora Pământului 2023, World Wildlife Fund (#WWF) lansează provocarea de a dărui o oră pentru Pământ în fiecare lună. „O oră, în care alături de familie sau prieteni, să facem ceva care să aibă legătură cu protecţia naturii: să gătim cu ingrediente locale, să facem schimburi de haine, să plantăm sau să igienizăm zone din natură”, precizează sursa citată.

Ministerul Mediului avertizează, în context, că biodiversitatea se pierde într-un ritm fără precedent, iar economia mondială este dependentă de natură.

Earth Hour a fost organizat prima oară pe 31 martie 2007 în Sydney, când 2 milioane de oameni şi peste 2.100 companii au stins lumina timp de o oră, demonstrând astfel preocuparea faţă de una dintre cele mai mari probleme actuale: schimbarea accelerată a climei.

Din 2008, Earth Hour a devenit o mişcare globală, incluzând 100 milioane de oameni din mai mult de 30 de state ale lumii.

3 stiluri vestimentare care îţi fac toamna mai cool şi mai feminină!
Articolul anterior
Nu știa ce-i ăla sex când era cu Tom Cruise
Articolul următor