O artistă celebră pleacă la muncă în străinătate. Pandemia și problemele financiare au determinat-o să ia decizia

Artista româncă Cristina Spătar a trăit mulți ani în lux, dar de aproape un an, situația sa financiară nu este deloc bună. Ca și alți artiști din industria muzicală, a fost afectată de pandemia de coronavirus, mai ales că evenimentele au fost suspendate timp de mai bine de un an, iar viitorul apropiat nu arată optimist nici acesta.

Pentru a se putea întreține pe ea, dar și pe cei doi copii ai săi, vedeta a fost nevoită să-și vândă toate bijuteriile și ceasurile de lux.

,,Pandemia m-a învățat să fiu mai chibzuită. Nu pot să spun că nu este o perioadă grea, căci este pentru toată lumea. Am vândut ceasuri și bijuterii, am cheltuit mare parte din economiile mele. Avem noroc că există și un ajutor de la stat pentru artiști, de care nici măcar nu știam. Am avut baftă cu un prieten care mi-a spus și m-a ajutat să depun actele necesare pentru cei aproape 1.000 de euro”, declară artista.

Cristina Spătar este mai decisă ca oricând să plece din România. Vedeta se gândește serios să se mute din țară și să-și înceapă o nouă viață în altă țară. În urmă cu câteva zile, aceasta a plecat la Londra.

”Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea”, a spus Cristina. ,,Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Ea este o persoană creativă, ar putea avea oportunitatea unui loc de muncă frumos și bine plătit. În imobiliare sunt căutate persoane”, a declarat un apropiat de-ai Cristinei Spătar pentru Click!

Cristina Spătar a trect printr-un divorț neplăcut. Artista a fost căsătorită cu afaceristul Alin Ionescu. Aceasta s-a descurcat singură după divorț, mărturisind că acesta nu a ajutat-o din punct de vedere financiar.

Studiu. Testele rapide sunt ineficiente și duc la răspândirea pandemiei: În România sunt, în mod real, 100.000 de cazuri pe zi
Articolul anterior
Spitalele din țară, arhipline cu pacienți în stare gravă. Medicii îndeamnă cetățenii să se vaccineze
Articolul următor
Alte articole interesante