O femeie care a lucrat mai mulți ani în Italia, și-a înjunghiat mortal fiul de 17 ani. Caz șocant la Botoșani

Imagini de coșmar în localitatea Săveni din județul Botoșani. O femeie și-a înjunghiat fiul de 17 ani și apoi a încercat să se sinucidă, după un scandal cu soțul ei. Adolescentul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Botoșani, însă medicii nu au mai putut să îl salveze, relatează Mediafax.

separator
În schimb, mama care a încercat să se sinucidă a fost stabilizată și transportată de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Botoșani pentru investigații. Potrivit ȘtirileProtv, medicii vorbesc despre un episod psihotic care ar putea avea legătură cu faptul că femeia a lucrat în Italia, în condiții de stres.

Măcinată de dor, ea a decis să se întoarcă, acasă, în această primăvară.

Tânărul de 17 ani, ucis de mama lui într-o criză, era un băiat model și juca fotbal la un club din satul natal. Comunitatea este șocată de crima oribilă petrecută luni dimineață în localitatea Săveni, Botoșani, iar oamenii au numai cuvinte de laudă despre adolescent.

,,Era un băiat liniștit, nu se ținea de distracții, cum este tineretul din ziua de astăzi. El era mai tăcut, mai retras, așa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a declarat antrenorul Valentin Livadariu. Mama tânărului ar fi suferit un episod psihotic, bănuiesc medicii.

Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele în plus
Articolul anterior
Un pas concret pentru a-ți spori încrederea în tine: Clinica „Sancos” îți oferă cea mai modernă metodă pentru transplant de păr
Articolul următor
Alte articole interesante