O femeie din Bălți a plătit un asasin pentru omorul la comandă al amantei fostului soț

La solicitarea procurorilor din cadrul oficiului Nord al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), o femeie de afaceri din orașul Bălți a fost plasată în arest pentru pregătirea omorului la comandă al amantei fostului său soț.

În acest scop, femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei.

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii de euro.

Bărbatul a colaborat din start cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției al MAI, care în rezultatul măsurilor speciale de investigații, au documentat faptele infracționale.

În scopul acumulării probelor,  omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

Prin urmare, procurorii PCCOCS, oficiul Nord, au reținut în flagrant învinuita, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.

Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Bebeluș abandonat într-un scaun de mașină, la marginea drumului. Șoferul care l-a salvat a izbucnit în lacrimi. Cum s-a întâmplat nenorocirea?
Articolul anterior
Medicii francezi recomandă oamenilor să nu vorbească la telefon în mijloacele de transport în comun sau în locuri aglomerate
Articolul următor
Alte articole interesante